Berltsum Sportleane 5 9041 AM Berltsum
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Uw boodschappen vindt u bij jouw supermarkt in Berltsum

Uw Poiesz supermarkt in Berltsum biedt u veel winkelplezier en volop gemak. Ons assortiment is dan ook zeer veelzijdig en voorziet uitstekend in uw dagelijkse behoeften. Naast uw boodschappen kunt u ook bij ons terecht voor diverse diensten en services. Bovendien hebben we elke week maar liefst 90 superaanbiedingen voor u in onze winkel. Deze herkent u aan de opvallende oranje kleur. Liever online uw boodschappen bestellen? Ook dat kan bij Poiesz in Berltsum. U bestelt uw boodschappen gemakkelijk in onze webwinkel en kunt ze ophalen bij het Pick-up Point wanneer het u uitkomt.

Uw Poiesz Supermarkt in Berltsum heet u van harte welkom

Alle medewerkers van uw Poiesz supermarkt in Berltsum heten u van harte welkom in onze winkel en staan u graag met hun kennis en ervaring terzijde. Ze zijn allen goed opgeleid en u kunt te allen tijde bij hen terecht voor al uw vragen. Daarnaast geven zij u graag hulp, tips en adviezen tijdens het winkelen. 

                                                                                                

Poiesz is sinds jaar en dag gepassioneerd over de Smaak van het Noorden, onze Noordertrots. Veel van de producten uit de ‘Schijf van Vijf’ worden hier dan ook geproduceerd, geoogst en geteeld. Ongeacht, of het nu om aardappelen, brood, zuivel of groente en fruit gaat. Door juist voor lokale telers en boeren te kiezen, wil Poiesz een steentje bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Openingstijden van Poiesz Supermarkt Berltsum

Uw Poiesz supermarkt in Berltsum is 7 dagen per week geopend (alleen op zondag gesloten). Onze medewerkers zetten alles op alles om u de beste winkelervaring te bieden. Dit doen zij ook voor onze online boodschappenservice. Bij deze service bestelt u al uw boodschappen online en kunt u ze zelf op te halen bij het Pick-up Point in onze winkel in Berltsum.

 

Soms kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn, bijvoorbeeld in verband met feestdagen. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Berltsum

 

Diensten en services bij uw supermarkt in Berltsum

Naast de online boodschappenservice, kunt u eveneens bij uw Poiesz supermarkt in Berltsum terecht voor uiteenlopende andere diensten en services. Deze hebben wij aan ons assortiment toegevoegd door goed naar uw wensen te luisteren en hier actief op in te spelen. Denkt u hierbij onder meer aan een fotoservice en een borrelshop.

Wij hebben ze hier allemaal voor u op een rijtje gezet:

  • Fotoservice
  • Zelfscannen
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • WiFi
  • Recyclen
  • Gratis parkeren

 

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden