Boornbergum Nijewei 60 9212 PC BOORNBERGUM
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Vind jouw supermarkt in Boornbergum

Uw Poiesz supermarkt in Boornbergum vindt u aan de Nijewei 60. Hier wordt u volop winkelplezier geboden, net zoals in alle andere Poiesz Supermarkten in Noord-Nederland. Daarnaast vindt u bij ons puur voordeel. In ons veelzijdig supermarktassortiment ontdekt u wekelijks allerlei verschillende aanbiedingen. U wordt van harte welkom geheten door ons klantvriendelijk personeel voor een op en top aangename winkelbeleving. Liever gemakkelijk online uw boodschappen bestellen? Dat kan bij Poiesz! U bestelt uw boodschappen online en kunt ze afhalen bij het Pick-up Point van onze supermarkt in Boornbergum wanneer het u uitkomt.

Uw Poiesz supermarkt in Boornbergum staat voor u klaar

Maar liefst 7 dagen in de week staan de klantvriendelijke medewerkers van Poiesz in Boornbergum voor u klaar. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u daarom allerlei adviezen en tips geven. Bijvoorbeeld over hoe u gevarieerde maaltijden samenstelt. Ook voor al uw andere dagelijkse boodschappen kunt u bij uw Poiesz vertrouwen op deskundig advies van onze medewerkers.

 

Lijkt het u leuk om deel uit te maken van de Poiesz familie? Kijkt u dan zeker even op onze website voor alle openstaande vacatures van dit moment. We zijn met grote regelmaat op zoek naar collega’s die ons team komen versterken. Dit kan in de supermarkt zijn, maar ook bij ons distributiecentrum en zelfs op ons hoofdkantoor in Sneek. 

Ontdek ook onze andere diensten en services in Boornbergum

Naast onze online boodschappenservice, zijn er nog tal van diensten en services waar u als Poiesz klant in Boornbergum gebruik van kunt maken. Wij zijn continu bezig ons aanbod verder uit te breiden. Om u een indruk te geven waarvoor u allemaal bij uw Poiesz in Boornbergum terechtkunt, hebben we onze diensten en services hier voor u op een rijtje gezet:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

Openingstijden van uw Poiesz in Boornbergum

Elke dag van de week doet u aangenaam al uw boodschappen bij uw Poiesz in Boornbergum. Bestelt u uw boodschappen liever online? Ook dat kan via de Poiesz online boodschappenservice. U kunt dan op uw gemak uw boodschappen bestellen als u geen tijd heeft om in onze winkel te komen. U kunt uw bestelling vervolgens zelf ophalen in onze supermarkt in Boornbergum.

 

>> Bekijk de actuele openingstijden van onze supermarkt in Boornbergum

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden