Bovensmilde Schoolstraat 10 9421 SM BOVENSMILDE
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Waar vindt u jouw supermarkt in Bovensmilde?

Uw Poiesz supermarkt in Bovensmilde is gevestigd aan de Schoolstraat 10. Hier kunt u dagelijks terecht voor al uw boodschappen. Om uw winkelbeleving nog plezieriger te maken, hebben we elke dag uiteenlopende aanbiedingen voor u geselecteerd. U bent bij uw Poiesz dus verzekerd van puur voordeel en volop winkelgemak. We zien er naar uit u te mogen verwelkomen! Bestelt u liever online uw boodschappen? Bij Poiesz kunt u in onze webwinkel uw boodschappen bestellen, onze medewerkers verzamelen ze op de dag dat u ze op komt halen bij het Pick-up Point.

Aanbod diensten en services voor zorgeloos gemak bij Poiez in Bovensmilde

Het zal u ongetwijfeld al zijn opgevallen dat bij uw Poiesz supermarkt in Bovensmilde klanttevredenheid bovenaan staat. Daarom denken wij voortdurend met u mee. Om u naast uw dagelijkse boodschappen ook op ander vlak zorgeloos winkelgemak te bieden, hebben wij een ruim aanbod voor u aan diensten en services. Om u een idee te geven, hebben wij ze hier voor u op een rij gezet:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

Uw Poiesz supermarkt in Bovensmilde biedt u puur voordeel

Noord-Nederland brengt ieder seizoen puur voordeel naar uw Poiesz in Bovensmilde. De lekkerste producten komen bij onze supermarkt gewoon uit de buurt, onze Noordertrots. Waarom zouden we verder zoeken als we hier zoveel streekproducten kunnen proeven? Daarnaast is er in het Noorden van alles te beleven. Daarom biedt uw Poiesz u ook leuke spaaracties en het hele jaar door de gezelligste en mooiste activiteiten. U ontdekt het allemaal in uw Poiesz in Bovensmilde.

 

Als u onze supermarkt binnenloopt, verwelkomen onze deskundige en klantvriendelijke medewerkers u graag. Als u dit wenst, kunnen zij u alles vertellen wat u wilt weten over ons boodschappenassortiment. Heeft u inspiratie nodig voor een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd? Vraag het gerust aan één van de Poiesz medewerkers: hij of zij geeft u tips en adviezen voor de heerlijkste gerechten. Al onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid en zetten alles op alles om u de beste winkelervaring te geven.

Openingstijden Poiesz Bovensmilde en online boodschappen doen                     

Om u de hele week door van dienst te kunnen zijn, is uw Poiesz in Bovensmilde 7 dagen per week geopend. Heeft u geen tijd om tijdens onze reguliere openingstijden te komen winkelen? Geen probleem. Bij Poiesz Bovensmilde kunt u namelijk ook online uw boodschappen bestellen. Deze kunt u ophalen bij het Pick-up point in onze supermarkt.

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Bovensmilde van deze week

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden