Kom langs in onze supermarkten in Burgum

Bij uw Poiesz supermarkten in Burgum kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen met puur voordeel. De supermarkt is gevestigd aan de Freerk Bosgraafstraat 1. Op deze locatie ontdekt u elke week minimaal 90 superaanbiedingen, die u herkent aan de voordeelkleur oranje. Ook kunt u bij deze vestiging online uw boodschappen doen.

- Poiesz supermarkt: Freerk Bosgraafstraat 1

Ontdek in uw Poiesz supermarkten in Burgum volop winkelgemak

De medewerkers van uw Poiesz in Burgum heten u van harte welkom in onze winkels en staan voor u klaar met deskundig advies en tips. Bijvoorbeeld voor een antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?” In de recepten van Poiesz Supermarkten vindt u inspiratie, tips en lekkere combinaties. Deze combinaties passen bij het seizoen, zodat u het hele jaar door de smakelijkste maaltijden op tafel tovert. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen.

 

Deze recepten vindt u ook op de Poiesz website. Dat is handig als u bijvoorbeeld online uw boodschappen wilt doen. Want ook dat kan bij uw Poiesz supermarkten in Burgum. U bestelt uw dagelijkse boodschappen eenvoudig en gratis in de Poiesz Supermarkten webwinkel. Doet u dit voor 23:00 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling al de volgende dag op uw aangegeven adres. Ook kunt u uw online bestelling in één van onze twee supermarkten ophalen.

Diensten en services bij uw supermarkt in Burgum

Klanttevredenheid staat bij Poiesz Supermarkten B.V. hoog in het vaandel. Dit betekent dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe diensten en services waarmee we uw winkelgemak nog verder kunnen vergroten. Dit doen we door goed te luisteren naar wat uw behoeften en wensen zijn. Zo kunt u bij uw Poiesz supermarkt in Burgum voor veel diensten als een borrelshop, een kopieerservice, een fotoservice, schoenreparatie en nog vele meer. Bekijk hieronder de gedetailleerde toelichting van diensten bij onze supermarkten in Burgum.

 

Openingstijden Poiesz supermarkten in Burgum

Uw Poiesz supermarkt in Burgum op de Bosgraafstraat is maar liefst 7 dagen per week geopend, en die op de van Weenweg 6. Dit betekent dat u elke dag op uw gemak uw boodschappen kunt doen. Ook kunt u hier dagelijks uw online geplaatste bestellingen op komen halen. Onze medewerkers verzamelen uw boodschappen met zorg en pakken deze in op de dag dat u uw bestelling op komt halen.

 

>> Openingstijden van Poiesz supermarkt Bosgraafstraat

>> Openingstijden van Poiesz supermarkt van Veenweg

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden