Burgum Fr. Bosgraafstraat Freerk Bosgraafstraat 1 9251 CT BURGUM
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Kom langs in onze supermarkt in Burgum

Bij jouw Poiesz supermarkt in Burgum kunt u terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen met puur voordeel. De supermarkt in

Ontdek in uw Poiesz supermarkt in Burgum volop winkelgemak

De medewerkers van uw Poiesz in Burgum aan de Freerk Bosgraafstraat 1 heten u van harte welkom in onze winkel en staan voor u klaar met deskundig advies en tips. Bijvoorbeeld voor een antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?” Onze medewerkers helpen of adviseren u graag!

 

Wilt u online uw boodschappen doen? Ook dat kan bij uw Poiesz supermarkt in Burgum. U bestelt uw dagelijkse boodschappen eenvoudig en gratis in de Poiesz Supermarkten webwinkel. Doet u dit voor 23:00 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling al de volgende dag op uw aangegeven adres. Ook kunt u uw online bestelling in onze supermarkt ophalen.

Diensten en services bij uw supermarkt in Burgum

Klanttevredenheid staat bij Poiesz Supermarkten hoog in het vaandel. Dit betekent dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe diensten en services waarmee we uw winkelgemak nog verder kunnen vergroten. Dit doen we door goed te luisteren naar wat uw behoeften en wensen zijn. Zo kunt u bij uw Poiesz supermarkt in Burgum voor veel diensten als een borrelshop, een kopieerservice, een fotoservice en nog veel meer. Bekijk hieronder de gedetailleerde toelichting van diensten bij onze supermarkt in Burgum.

 

Openingstijden Poiesz supermarkt in Burgum

Uw Poiesz supermarkt in Burgum op de Bosgraafstraat is maar liefst 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat u elke dag op uw gemak uw boodschappen kunt doen. Ook kunt u hier dagelijks uw online geplaatste bestellingen op komen halen of laten thuisbezorgen. Onze medewerkers verzamelen uw boodschappen met zorg en pakken deze in op de dag dat u uw bestelling op komt halen of bij u thuis worden bezorgd.

 

>> Openingstijden van Poiesz supermarkt Bosgraafstraat

 

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden