Supermarkt Dokkum

Bij de Poiesz supermarkt in Dokkum kunt u terecht voor alle benodigdheden op het gebied van huishouden én voor uw wekelijkse boodschappen. De Poiesz supermarkt Dokkum vindt u op De Houtduif 1 en tijdens openingstijden kunt u hier gebruik maken van al onze diensten en services. Lees meer over deze openingstijden en diensten in dit overzicht. Lees snel verder!

- Poiesz supermarkt: De Houtduif 1

 

Diensten en services van onze Supermarkt Dokkum

U kunt bij de Poiesz supermarkt Dokkum terecht voor tal van verschillende diensten en services. Een fotoboek of fotokalender bestellen doet u met onze fotoservice, een verslag kopiëren kan met onze kopieerservice, kleding stomen in onze stomerij en onze schoenmakers repareren graag uw schoenen! Andere diensten zijn onder andere:

 

  • borrelshop,
  • loterijen,
  • lege flessen, frituurvet en batterijen inleveren,
  • PostNL pakketpunt,
  • pick-up point voor uw boodschappen.

 

En als kers op de taart parkeert u geheel gratis bij onze supermarkt in Dokkum wanneer u gebruik maakt van onze diensten!

Proeverijen in uw supermarkt in Dokkum

Naast het kopen van uw boodschappen kunt u in bij uw Supermarkt in Dokkum ook terecht voor inspiratie op het gebied van al wat in de keuken gebeurt. Regelmatig geven wij namelijk kookworkshops in de supermarkten, zodat u met behulp van een aanwezige kok leert hoe u de lekkerste recepten op tafel tovert. Daarnaast proeft u gelijk of het recept bij uw smaak past. Ook vindt u de recepten eenvoudig terug op de receptenpagina op onze website zodat u het gerecht met succes klaar maakt!

Openingstijden van Poiesz supermarkt in Dokkum

Bij uw Poiesz supermarkt in Dokkum vindt u alle benodigdheden die u op regelmatige basis nodig hebt. Gelukkig is de Poiesz supermarkt in Dokkum iedere dag geopend.

 

Benieuwd naar de actuele openingstijden van onze supermarkt in Dokkum? Bekijk ze op onze detailpagina!

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden