Vernieuwde Poiesz in Emmeloord - Jeanne d’Arclaan 185

Poiesz Supermarkten compleet vernieuwd in Emmeloord

Poiesz heeft recent haar supermarkten in Emmeloord volledig vernieuwd. Eerst was Poiesz Sondelstraat 27 aan de beurt. Daarna volgde de vernieuwing van de tweede supermarkt. Op woensdag 28 oktober is compleet vernieuwde Poiesz Emmelhage geopend.

 

Wat is er vernieuwd?

De Poiesz supermarkten in Emmeloord zijn volledig vernieuwd volgens ons ‘2.0 concept’. In deze nieuwe Poiesz winkelstijl is alles erop gericht om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Denk hierbij aan meer ruimte in de winkel, een verbeterd assortiment en meer ruimte voor inspiratie. 

 

Onze collega’s vertellen u meer.

Michel Vreeke – Groenteboer

“Alles is hier spiksplinternieuw. En de keuze is reuze. Maar de service is als vanouds. Ik sta hier elke dag samen met mijn collega’s om u te adviseren en inspireren voor lekker en gezond genieten

 

Yke Riemersma – Bedrijfsleidster

“in uw supernieuwe Poiesz is nóg meer ruimte voor vakkundige service, beleving en inspiratie. Weinig tijd vandaag? Pak de nieuwe zelfscankassa waar uw gratis zegels niet vergeten worden.”

 

Meer ruimte voor inspiratie

Nergens vindt u meer inspiratie voor het maken van lekkere hapjes en gerechten, dan in de supernieuwe Poiesz supermarkten in Emmeloord. Door de ruimere opzet, het aangepaste assortiment en de indeling van onze winkel kunnen we u elke dag op nieuwe ideeën brengen voor het avondeten, ontbijt of lunch.

 

Poiesz Mini Super bij Poiesz Emmelhage

Bij de vernieuwde Poiesz Emmelhage is er volop ruimte voor plezier. Terwijl u op uw gemak winkelt, spelen uw kinderen winkeltje in de Poiesz Mini Super. Er worden regelmatig leuke winkelactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Verder zijn er voor vader en moeder altijd leuke win- of spaaracties en activiteiten. In verband met Corona is de Mini Super tijdelijk gesloten, maar we hopen zo spoedig mogelijk ook daar weer open te gaan.

 

Bekijk hier de actuele openingstijden en we hopen u snel te ontvangen!