Franeker Centrum Sjaardemastraat 9 8801 KW FRANEKER
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00
Franeker Julianastraat 1 8801 JH FRANEKER
Vandaag geopend van 07:00 tot 21:00

Uw boodschappen vindt u in onze supermarkten in Franeker

Uw Poiesz supermarkten in Franeker zijn gevestigd aan de Julianastraat 1 en de Sjaardemastraat 9, oftewel ‘Franeker Centrum’. Zo hoeft u ons puur voordeel dus nergens in Franeker te missen. In beide supermarkten wordt u van harte welkom geheten door een team van behulpzame en vriendelijke medewerkers. Ook als u uw boodschappen online wilt bestellen, bent u bij uw Poiesz in Franeker aan het juiste adres. U kunt uw bestelde boodschappen ophalen bij het Poiesz pick-up point of laten bezorgen op het door u aangegeven adres.

Ontdek bij uw Poiesz supermarkten in Franeker tientallen aanbiedingen

Elke week heeft uw Poiesz in Franeker maar liefst 90 nieuwe aanbiedingen voor u geselecteerd. Deze herkent u aan onze voordeelkleur oranje. Veel van onze aanbiedingen komen uit de regio, bijvoorbeeld al onze Noordertrots producten. Poiesz Supermarkten B.V. is de enige zelfstandige keten van supermarkten in Noord-Nederland. Hier wordt bijna alles in de buurt geoogst, geteeld en geproduceerd. Door te kiezen voor lokale leveranciers, wil Poiesz Supermarkten bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

 

Denkt u hierbij aan brood bijvoorbeeld, maar ook aan aardappelen, zuivel, groente en fruit. Allemaal producten en ingrediënten die u nodig heeft voor uw dagelijkse maaltijden. Heeft u hier inspiratie voor nodig? Spreek dan één van onze medewerkers aan in de supermarkt. Hij of zij kan u alles vertellen over het productassortiment van onze supermarkten in Franeker en geeft u hier graag tips en adviezen over. Ook als u online uw boodschappen bij ons bestelt, vindt u volop inspiratie door de seizoensrecepten op onze website.

Openingstijden van uw Poiesz in Franeker                                              

Uw Poiesz supermarkten in Franeker zijn iedere dag van de week geopend. Dit betekent dat u altijd op uw gemak uw boodschappen bij ons kunt doen op de dag die u het beste uitkomt. Daarnaast kunt u eveneens online uw boodschappen bestellen bij ons. Onze medewerkers besteden alle zorg en aandacht aan het verzamelen hiervan en zij pakken uw boodschappen in op de dag dat deze opgehaald of bezorgd worden.

 

 

Diensten en Services Poiesz supermarkt in Franeker

Door voortdurend te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, zorgt uw Poiesz in Franeker ervoor dat er aanvullende diensten en services geboden worden. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor onze fotoservice of het recyclen van afval, maar daar blijft het niet bij. Ook voor tal van andere diensten en services kunt u bij uw Poiesz in Franaker. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 

 • Fotoservice
 • Zelfscannen
 • Bloemen
 • Borrelshop
 • Loterijen
 • Kopieerservice
 • WiFi
 • Recyclen
 • Gratis parkeren
 • Stomerij
 • Kenteken overschrijven
 • PostNL Business Point
 • Pick-up point

                                                                                            

Meer weten over onze diensten per supermarkt in Franeker? Bekijk de diensten en services van Franeker Julianastraat, en die van Franeker Centrum.

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden