Groningen Helpman De Savornin Lohmanlaan 86 9722 HK GRONINGEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Supermarkt Groningen

Op zoek naar een supermarkt in Groningen? Kies dan voor Poiesz Supermarkten in en rond Groningen. Bent u op zoek naar een supermarkt in de wijk Helpman? Kies dan voor de Poiesz supermarkt aan De Savornin Lohmanlaan 86. Bij ons vindt u wekelijks maar liefst 90 nieuwe aanbiedingen en bent u verzekerd van de leukste acties, onze Poiesz spaaractie en een veelzijdig productassortiment. Bestelt u liever uw boodschappen online? Ook dat kan bij Poiesz! In onze webshop bestelt u gemakkelijk uw boodschappen. Deze kunt u vervolgens in één keer ophalen bij uw eigen Poiesz supermarkt.

Openingstijden Supermarkt Groningen Helpman

Benieuwd naar de openingstijden van uw Poiesz supermarkt in Groningen Helpman? Onze Poiesz supermarkt in de wijk Helpman is 7 dagen per week geopend. Op maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht tussen 8:00 en 20:00/21:00 uur en op zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. In onze webwinkel bestelt u 24/7 uw boodschappen gemakkelijk zelf. Uw bestelde boodschappen worden verzameld en deze kunt u ophalen bij het Poiesz Pick-up Point bij uw eigen supermarkt.

 

Soms willen de daadwerkelijke openingstijden wel eens afwijken van bovengenoemden, bijvoorbeeld in verband met feestdagen. Bekijk onze actuele openingstijden:


Bekijk openingstijden van de Poiesz supermarkt in Helpman >>

Diensten en Services Poiesz in Groningen

U kunt bij Poiesz Supermarkten niet alleen terecht voor uw boodschappen, maar ook voor andere belangrijke zaken zoals de fotoservice, verse snijbloemenafdeling, kopieerservice en het PostNL-pakketpunt. Daarnaast vindt u in onze Poiesz supermarkt in Groningen de bekende Borrelshop; hét adres voor lekkere alcoholische versnaperingen zoals wijn, sterke dranken en speciaal bier. Behoefte aan een stomerij? Ook dat is mogelijk bij uw Poiesz supermarkt in Groningen. Zo heeft u één adres voor al uw huishoudelijke zaken. Ook handig: u kunt bij Poiesz supermarkten in Groningen gratis parkeren.

Poiesz Supermarkt Groningen zondag open 

Op zoek naar een supermarkt in Groningen die op zondag open is? Ook dan is Poiesz uw adres! Onze winkel in de wijk Helpman is elke zondag geopend van 12:00 - 18:00 uur. Ideaal als u op zaterdag nog een boodschap bent vergeten of wanneer u op zondag alle tijd heeft om uw boodschappen te doen.

 

Soms kunnen onze openingstijden net even anders zijn dan normaal, bijvoorbeeld in verband met een feestdag. Bekijk de actuele openingstijden: 

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Groningen

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden