Supermarkt Groningen

Op zoek naar een supermarkt in Groningen? Kies dan voor één van de twee Poiesz Supermarkten in en rond Groningen. Bent u op zoek naar een supermarkt in de wijk Helpman? Kies dan voor de Poiesz supermarkt aan De Savornin Lohmanlaan 86. Als u op zoek bent naar een supermarkt in de wijk Hoogkerk, kies dan voor de Poiesz supermarkt aan de C.Jetsesstraat 1/1. Bij ons vindt u wekelijks maar liefst 90 nieuwe aanbiedingen en bent u verzekerd van de leukste (spaar)acties en een veelzijdig productassortiment.

Openingstijden Supermarkt Groningen Helpman

Benieuwd naar de openingstijden van uw Poiesz supermarkt in Groningen Helpman? Onze Poiesz supermarkt in de wijk Helpman is de hele week geopend, van maandag t/m zondag. Op maandag, dinsdag en woensdag en zaterdag kunt u van 08:00 - 20:00 uur bij ons terecht. Op donderdag en vrijdag van 08:00 – 21:00 uur. Op zondag zijn wij van 12:00 - 18:00 uur geopend.

 

Soms willen de daadwerkelijke openingstijden weleens afwijken van bovengenoemden. Kijk daarom voor de actuele openingstijden altijd op de volgende pagina:


Bekijk alle gegevens van de Poiesz supermarkt in Helpman >>

Diensten van uw Poiesz supermarkten in Groningen

U kunt bij Poiesz Supermarkten niet alleen terecht voor uw boodschappen, maar ook voor andere belangrijke zaken zoals de fotoservice, verse snijbloemenafdeling, kopieerservice en het PostNL pakketpunt. Daarnaast vindt u in onze beide Poiesz supermarkten in Groningen ook de bekende Borrelshop; hét adres voor lekkere alcoholische versnaperingen zoals wijn, sterke dranken en speciaal bier. Behoefte aan een stomerij of schoenreparatie? Ook dat is mogelijk bij de Poiesz supermarkten in Groningen. Zo heeft u één adres voor al uw huishoudelijke zaken. Ook handig: u kunt bij beide Poiesz supermarkten gratis parkeren.

Supermarkt Groningen zondag open 

Op zoek naar een supermarkt in Groningen die op zondag open is? Ook dan is Poiesz uw adres! Onze winkels in de wijken Helpman en Hoogkerk zijn elke zondag geopend van 12:00 - 18:00 uur. Ideaal als u op zaterdag nog een boodschap bent vergeten of wanneer u met spoed iets nodig heeft.

 

Meer weten? Ontdek alle informatie van uw supermarkt in Groningen! >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden