Grootegast Hoofdstraat 135 9861 AD GROOTEGAST
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

De supermarkt in Grootegast voor al jouw boodschappen

Uw Poiesz supermarkt in Grootegast is maar liefst 7 dagen per week geopend. Aan de Hoofdstraat 135 wordt u volop winkelplezier geboden en datzelfde geldt voor puur voordeel. Onze medewerkers heten u van harte welkom in onze supermarkt en helpen u graag met deskundig advies. Ook voor de leukste spaaracties en 90 nieuwe aanbiedingen per week bent u bij uw Poiesz in Grootegast aan het juiste adres. Ook kunt u bij Poiesz uw boodschappen online bestellen: in onze webwinkel. Uw bestelde boodschappen worden voor u verzameld in uw eigen Poiesz supermarkt en deze kunt u ophalen bij het Pick-up Point in uw supermarkt.

Openingstijden Poiesz Supermarkt in Grootegast

Uw Poiesz supermarkt in Grootegast is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 8:00 en 21:00 uur bij ons terecht. Op zondagen is onze supermarkt in Grootegast open tussen 10:00 en  17:00 uur. Daarnaast kunt u uw dagelijkse boodschappen ook online bestellen bij Poiesz. Onze medewerkers verzamelen uw boodschappen en deze kunt u ophalen bij het Pick-up Point in uw eigen supermarkt.

 

Alles weten over de actuele openingstijden, diensten en services van onze supermarkt in Grootegast?

 

Bij uw Poiesz supermarkt in Grootegast doet u aangenaam uw boodschappen

Het team van uw Poiesz in Grootegast is goed opgeleid om u van dienst te zijn terwijl u boodschappen bij ons doet. U kunt bij onze medewerkers terecht met al uw vragen, maar ook voor tips en adviezen voor de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Onze medewerkers helpen u hier graag bij.

We zijn trots op onze producten

Veel van de versproducten worden door Poiesz Supermarkten B.V. bij lokale leveranciers ingekocht. In het Noorden wordt dan ook bijna alles geteeld, geoogst en geproduceerd. Van brood tot zuivel en van aardappelen tot groente en fruit. Bekijke onze Noordertrots producten. Kortom, bijna de gehele ‘Schijf van Vijf’. Juist door voor lokale producten te kiezen, wil Poiesz Supermarkten bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden