De supermarkt in Grootegast voor al uw boodschappen

Uw Poiesz supermarkt in Grootegast is maar liefst 7 dagen per week geopend. Aan de Hoofdstraat 135 wordt u volop winkelplezier geboden en datzelfde geldt voor puur voordeel. Onze medewerkers heten u van harte welkom in onze supermarkt en helpen u graag met deskundig advies. Ook voor de leukste spaaracties en 90 nieuwe superaanbiedingen per week bent u bij uw Poiesz in Grootegast aan het juiste adres.

- Poiesz supermarkt: Hoofdstraat 135

Openingstijden, diensten en services van uw Poiesz in Grootegast

Uw Poiesz supermarkt in Grootegast is elke dag van de week geopend. Behalve op zondag, kunt u al vanaf 8:00 uur ’s morgens bij ons terecht. Op zondagen zijn we vanaf 13:00 uur geopend en is de sluitingstijd om 18:00 uur. Wilt u eerst thuis op uw gemak de Poiesz recepten lezen? Dan verwijzen wij u graag naar receptenpagina.

 

Alles weten over de actuele openingstijden, diensten en services van onze supermarkt in Grootegast?

 

Bij uw Poiesz supermarkt in Grootegast doet u aangenaam uw boodschappen

Het team van uw Poiesz in Grootegast is goed opgeleid om u van dienst te zijn terwijl u boodschappen bij ons doet. U kunt bij onze medewerkers terecht met al uw vragen, maar ook voor tips en adviezen voor de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Op onze website en in onze winkel treft u diverse recepten aan die gebaseerd zijn op het huidige seizoen. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Zo kunnen zij u alles vertellen over de ingrediënten die voor deze recepten benodigd zijn.

                                                                                                                              

Veel van deze ingrediënten worden door Poiesz Supermarkten B.V. bij lokale leveranciers ingekocht. In het Noorden wordt dan ook bijna alles geteeld, geoogst en geproduceerd. Van brood tot zuivel en van aardappelen tot groente en fruit. Kortom, bijna de gehele ‘Schijf van Vijf’. Juist door voor lokale producten te kiezen, wil Poiesz Supermarkten bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden