Harkema Bouwe Harkemastrjitte 5 9281 PX HARKEMA
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Al jouw boodschappen vindt u in onze supermarkt in Harkema

Uw Poiesz supermarkt in Harkema, aan de Bouwe Harkemastrjitte 5, is dagelijks geopend om u puur voordeel te bieden. U vindt in onze winkel elke week opnieuw minimaal 90 aanbiedingen. Deze herkent u aan de oranje voordeelkleur. Onze medewerkers zijn u hier graag van dienst met deskundig advies. Ook als u online uw boodschappen wilt doen kunt u hiervoor uitstekend terecht bij uw Poiesz in Harkema. Uw bestelde boodschappen kunt u ophalen bij het Pick-up Point wanneer het u uitkomt.

Openingstijden van uw Poiesz in Harkema

Uw Poiesz supermarkt in Harkema aan de Bouwe Harkemastrjitte 5, is maar liefst 7 dagen in de week geopend. Hierdoor kunt u bij ons uw boodschappen doen op het moment en de dag dat u dat uitkomt. Dat is helemaal het geval als u besluit om gebruik te maken van onze online boodschappenservice. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online. U kunt uw bestelde boodschappen ophalen bij het Pick-up Point bij uw Poiesz supermarkt.

 

Meer weten over de actuele openingstijden van onze supermarkt in Harkema?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Harkema

Diensten en services van Poiesz in Harkema

Graag willen wij u zoveel mogelijk service bieden naast uw dagelijkse boodschappen. Daarom heeft uw Poiesz in Harkema, een Servicepoint. Hier kunt u terecht voor tal van diensten en services voor nog meer gemak. Een borrelshop bijvoorbeeld, maar ook een stomerijservice, een fotoservice en ga zo maar door. Al onze diensten en services voor u op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Pakketpunt
  • Pick-up point

                                                                                                      

Winkelgemak bij uw Poiesz supermarkt in Harkema

Bij uw Poiesz in Harkema is overal aan gedacht voor op-en-top winkelgemak. Door het voeren van een passend assortiment voor uw dagelijkse benodigdheden bespaart u niet alleen tijd, maar voorkomt u ook keuzestress. Dit komt onder andere door de adviezen en tips waarmee onze medewerkers u graag van dienst zijn. Heeft u vragen over onze producten of service? Stel ze dan gerust aan onze medewerkers. We helpen u graag!

Trotse producten uit het Noorden

Het assortiment van de versproducten komen veelal uit het Noorden. Dit omdat hier nagenoeg de gehele ‘Schijf van Vijf’ geproduceerd, geoogst en geteeld wordt. Of het nu om zuivelproducten gaat, om brood, om aardappelen, groente of fruit. Bekijk al onze Noordertrots producten. Een groot voordeel hierbij is bovendien dat alles supervers is. En doordat we hiermee de nodige transportkilometers besparen, dragen we zo ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden