Harlingen Johan van Oldenbarneveltstraat 5 8862 BB HARLINGEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Supermarkt Harlingen

In Harlingen bevindt zich de Poiesz supermarkt, uw supermarkt voor wekelijkse boodschappen en huishoudelijke benodigdheden. Deze supermarkt in Harlingen is gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 5 en tijdens openingstijden kunt u hier gebruik maken van al onze diensten en services. Lees meer over deze openingstijden en diensten in dit overzicht. Daarnaast biedt Poiesz de mogelijkheid om uw boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen, of te komen afhalen in de supermarkt in Harlingen, op het moment waarop het u uitkomt.

Aanbiedingen bij Poiesz supermarkt Harlingen

Net als bij alle andere Poiesz supermarkten maakt u ook bij de supermarkt in Harlingen iedere week gebruik van de wisselende aanbiedingen. Iedere week bieden wij u minimaal 90 nieuwe aanbiedingen van groente, fruit en vleeswaren tot frisdranken, snacks, brood en snoep. Naast deze wekelijkse aanbiedingen bieden wij in ons assortiment ook een aantal vaste laaggeprijsde artikelen van bijvoorbeeld ons huismerk g’woon. U kunt dus het hele jaar door bij ons terecht voor de laatste aanbiedingen.

Diensten en services bij onze supermarkt Harlingen

Uit ervaring weten we zelf hoe fijn het is alle benodigdheden voor het huishouden in de buurt te hebben. Wat dacht u van bijvoorbeeld een PostNL pakketpunt, een stomerij en een bloemist. Bij de Poiesz supermarkt in Harlingen aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 5 vindt u dit alles en meer! Bij de Poiesz supermarkt in Harlingen vindt u de volgende diensten:

 

  • Fotoservice
  • Bloemist
  • Borrelshop
  • Loterijen 
  • Kopieerservice
  • Recyclen 
  • Stomerijservice
  • PostNL pakketpunt
  • Pick-up point 

Openingstijden Poiesz supermarkt in Harlingen

U kunt bij uw Poiesz supermarkt in Harlingen terecht voor al uw wekelijkse benodigdheden. Gelukkig is onze supermarkt iedere dag geopend, dus ook wanneer u snel even een boodschap moet doen kunt u bij ons terecht tijdens openingstijden. Daarnaast kunt u 24/7 uw boodschappen online bestellen en kiezen voor bezorging of afhalen in onze webwinkel. We bezorgen uw boodschappen bij u thuis of u kunt ze ophalen bij het Pick-up Point in onze winkel.

 

En bij een bezoek aan onze supermarkt hoort natuurlijk gratis parkeren: bij Poiesz supermarkt Harlingen parkeert u gratis met uw parkeerschijf! Benieuwd naar de openingstijden van de Poiesz supermarkt bij u in de buurt? 

 

>> Bekijk de actuele openingstijden van onze supermarkt in Harlingen

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden