Wanneer kunt u terecht in onze supermarkt in Hoogkerk?

Bij uw Poiesz supermarkt in Hoogkerk bent u 7 dagen in de week van harte welkom om uw dagelijkse boodschappen te doen. U vindt ons aan de C. Jetsesstraat 1/1. Naast uw dagelijkse boodschappen, kunt u bij ons ook terecht voor puur voordeel in de vorm van minimaal 90 superaanbiedingen per week. U herkent deze aanbiedingen aan onze oranje voordeelkleur.

Uw Poiesz supermarkt in Hoogkerk voor volop winkelgemak

Het team van uw Poiesz in Hoogkerk bestaat uit behulpvriendelijke medewerkers die graag tot uw dienst staan. Doordat ze allemaal een goede opleiding hebben gehad, bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. Ook voor tips bij de vraag “Wat eten we vandaag?” kunt u altijd bij hen terecht. Stel gerust uw vragen over onze producten en service. Wij helpen u graag!

 

Omdat het Noorden zoveel lekkers te bieden heeft, kiest Poiesz Supermarkten ervoor om een groot deel van het versassortiment lokaal in te kopen. Brood bijvoorbeeld, maar ook groente en fruit, zuivelproducten en aardappelen. Hierdoor kunnen wij u letterlijk en figuurlijk puur voordeel bieden. Ook betekent dit dat ons productassortiment supervers is. Bovendien zorgt dit ervoor dat wij ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

                                                                                                     

Openingstijden van Poiesz Hoogkerk

Uw Poiesz supermarkt in Hoogkerk is elke dag van de week geopend. U kunt bij ons dus altijd uw boodschappen doen wanneer u dit het beste uitkomt. Geeft u er de voorkeur aan om online uw boodschappen te bestellen? Ook dat kan bij uw Poiesz in Hoogkerk. Bestellingen voor 23:00 uur worden de volgende dag al bij u bezorgd.

 

Meer weten? >> Bekijk alle gegevens van onze supermarkt in Hoogkerk

Diensten en services: Poiesz Hoogkerk

Onze online boodschappenservice is slechts een voorbeeld van de diverse diensten en services die wij u te bieden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor schoenreparatie, fotoservice, kopieerservice en een borrelshop terecht in onze winkel in Hoogkerk. Ook hebben wij een PostNL Pakketpunt en kunt u gratis bij ons parkeren. Bekijk een volledig overzicht van de diensten en services op deze pagina!

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden