Hurdegaryp Swagermanstraat 1 C 9254 CT HURDEGARYP
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Vind jouw boodschappen in supermarkt in Hurdegaryp

Uw Poiesz supermarkt in Hurdegaryp is aan de Swagermanstraat 1 C gevestigd. Hier ontdekt u elke week weer 90 nieuwe aanbiedingen terwijl u uw dagelijkse boodschappen doet. Deze superaanbiedingen herkent u aan onze voordeelkleur oranje. Ook wanneer u online uw boodschappen wilt doen staat uw Poiesz in Hurdegaryp tot uw dienst. U kunt uw bestelde boodschappen ophalen bij het Pick-up Point van uw Poiesz supermarkt in Hurdegaryp.

Openingstijden van uw Poiesz in Hurdegaryp

Behalve op zondag is uw Poiesz supermarkt in Hurdegaryp dagelijks geopend. Al vanaf 8:00 uur ’s morgens staan wij voor u klaar. Wij helpen u niet alleen in onze winkel, maar ook bij uw online bestellingen. Deze worden verzameld op het moment dat wij uw online bestelling ontvangen hebben en ingepakt op de dag van ophalen.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Hurdegaryp

Diverse diensten en services van uw Poiesz Hurdegaryp

Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste voor Poiesz Supermarkten. Daarom kunt u bij ons gratis parkeren en bieden wij u naast de online boodschappenservice nog tal van andere diensten en services. Denkt u hierbij aan een kopieerservice, een stomerijservice en een borrelshop. Ook is er WiFi aanwezig. Hieronder treft u een volledig overzicht van onze diverse diensten en services bij uw Poiesz supermarkt in Hurdegaryp aan:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Kopieerservice
  • WiFi
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Pick-up point

                                                                                                      

Bij Poiesz supermarkt in Hurdegaryp aangenaam boodschappen doen

Onze medewerkers in Hurdegaryp verwelkomen u hartelijk in onze winkel en helpen u graag met deskundig advies. Dit komt doordat ze allemaal een goede opleiding hebben gehad. Hierdoor kunt u hen ook raadplegen als u zich de vraag stelt: “Wat eten we vandaag?”. Veel van de producten uit het Poiesz Supermarkten assortiment komen hierbij uit het Noorden. Want waarom zouden we het verder weg zoeken als er in de buurt zoveel lekkers geoogst, geteeld en geproduceerd wordt?

                                                                                                                        

Bovendien krijgt u bij elke € 2,50 aan boodschappen 1 spaarzegel (statiegeld en rookwaren uitgezonderd). Uw spaarkaart is vol als u 100 spaarzegels gespaard heeft. Door de aanbiedingen in onze winkel kunt u het sparen met extra spaarzegels versnellen. Is uw kaart vol, dan is deze € 2,50 contant waard. Maar leuker is het om een gratis cadeau uit te zoeken in de speciale cadeaucatalogus van Poiesz Supermarkten. Voor zowel kinderen als volwassenen zit hier altijd een leuk cadeau tussen.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden