IJlst Dassenboarch 32 8651 BW IJLST
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Al jouw boodschappen vindt u in onze supermarkt in IJlst

Uw Poiesz supermarkt in IJlst aan de Dassenboarch 32, biedt u dagelijks puur voordeel en op en top winkelgemak. Voor al uw boodschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw winkelbeleving nog aantrekkelijker te maken, selecteren wij wekelijks minimaal 90 aanbiedingen voor u. Deze herkent u aan de voordeelkleur oranje. Bovendien kunt u ook online uw boodschappen bestellen bij uw Poiesz in IJlst. Deze kunt u zelf afhalen bij het Pick-up Point van uw Poeisz supermarkt.

Servicepoint Poiesz IJlst: diverse diensten en services

U kunt bij uw Poiesz in IJlst altijd gratis parkeren, maar wij bieden u nog veel meer aanvullende diensten en services. Deze zijn tot stand gekomen door goed naar uw wensen en behoeften te luisteren. Bij het Servicepoint in onze winkel kunt u onder meer terecht voor een fotoservice, een kopieerservice, het overschrijven van uw kenteken en nog veel meer: We zetten onze diensten en services bij Poiesz in IJlst voor u op een rijtje:

 

 • Fotoservice
 • Bloemen
 • Borrelshop
 • Loterijen
 • Kopieerservice
 • Recyclen
 • Gratis parkeren
 • Stomerij
 • Kenteken overschrijven
 • PostNL Pakketpunt
 • Pick-up point

                                                                                          

Openingstijden van de supermarkt in IJlst

U kunt dagelijks terecht bij uw Poiesz supermarkt in IJlst. Maar liefst 7 dagen per week verwelkomen wij u graag in onze winkel. Daarnaast kunt u eveneens gebruik maken van onze online boodschappenservice. Uw bestelde boodschappen worden in IJlst verzameld en kunt u afhalen bij het Pick-up Point van uw eigen supermarkt. 

 

Soms kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn, bijvoorbeeld in verband met feestdagen. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in IJlst

Uw Poiesz supermarkt in IJlst biedt u puur voordeel

De medewerkers van uw Poiesz in IJlst staan graag tot uw dienst. Dit doen zij met veelzijdige adviezen en allerlei tips. Bijvoorbeeld over de producten uit ons assortiment die wij uit de regio halen. In het Noorden is immers zoveel lekkers te vinden: bijna de gehele ‘Schijf van Vijf’ wordt hier geoogst, geteeld en geproduceerd. Zo bent u altijd verzekerd van de meest verse ingrediënten en producten voor uw dagelijkse maaltijden. Bekijk ook eens ons geselecteerde Noordertrots assortiment.

 

Wij beloven u dus niet zomaar puur voordeel. Dat is letterlijk en figuurlijk waarvoor u in onze supermarkt terechtkunt. Dit komt mede door de leuke spaaracties die wij u bieden. U krijgt van ons altijd 1 spaarzegel bij € 2,50 aan boodschappen (uitgezonderd statiegeld en rookwaren). Is uw spaarkaart vol? Dan kunt u uw hart ophalen aan de leuke cadeaus in onze speciale cadeaucatalogus. Voor zowel kinderen als volwassenen staat hier een uitgebreide keuze in aan de meest uiteenlopende cadeaus en gebruiksartikelen.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden