Kom boodschappen doen in supermarkt in Kollum

Bij uw Poiesz supermarkt in Kollum aan de Mr. Andreaestraat 12 A bent u 7 dagen per week van harte welkom. Dit is de supermarkt waar u puur voordeel ontdekt en behulpvriendelijke medewerkers die u graag van dienst zijn. Bovendien vindt u in uw Poiesz in Kollum wekelijks 90 nieuwe superaanbiedingen. Deze herkent u aan de voordeelkleur oranje.

- Poiesz supermarkt: Meester Andreaestraat 12 A

Supermarkt Kollum: verse producten uit de regio!

Bij onze supermarkt in Kollum vindt u een productassortiment dat grotendeels afkomstig is uit het Noorden van Nederland. Dit, omdat er zoveel lekkers en voedzaams bij lokale leveranciers verkrijgbaar is. Denkt u hierbij aan aardappelen en allerlei zuivelproducten, maar ook aan brood, groente en fruit. Door deze bewuste en verantwoorde keuze te maken, durven wij u te allen tijde de meest verse producten te garanderen. Bovendien zijn we zo ook nog eens goed bezig voor het milieu.

                                                                                     

Wanneer kunt u in onze supermarkt in Kollum terecht?

Uw Poiesz supermarkt in Kollum is dagelijks geopend. Met uitzondering van zondagen kunt u al om 8:00 uur ’s morgens uw boodschappen bij ons komen doen. Op zondagen zijn onze openingstijden van 10:00 uur tot 18:00 uur. Ook voor onze online boodschappenservice staan de medewerkers van uw Poiesz in Kollum dagelijks voor u paraat. U kunt uw bestelling ophalen in onze winkel of wij komen deze gratis bezorgen.

 

Soms kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn, bijvoorbeeld in verband met feestdagen. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Kollum

De diensten en services bij het Servicepoint van Poiesz in Kollum

Graag willen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom heeft Poiesz Supermarkten B.V. ervoor gekozen om een Servicepoint toe te voegen aan de verschillende winkels. Zo ook in Kollum, waar u onder meer terechtkunt voor een borrelshop, een fotoservice, een PostNL Pakketpunt en nog veel meer. Ontdek en ervaar alle diensten en services in uw Poiesz in Kollum op deze informatiepagina.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden