Kootstertille Aldedyk 12 9288 XC KOOTSTERTILLE
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Vind jouw boodschappen in supermarkt in Kootstertille

Bij uw Poiesz supermarkt in Kootstertille boodschappen doen betekent dat u dagelijks verzekerd bent van puur voordeel. Wij selecteren namelijk wekelijks maar liefst 90 nieuwe aanbiedingen voor u, die u herkent aan de oranje voordeelkleur. Ook wanneer u graag uw boodschappen online bestelt bent u bij uw Poiesz in Kootstertille aan het juiste adres. Uw bestelde boodschappen worden door onze medewerkers verzameld op de dag van afhalen. U haalt ze gemakkelijk op bij het Pick-up Point bij uw Poiesz in Kootstertille.

Op uw gemak boodschappen doen in supermarkt Kootstertille

Uw Poiesz in Kootstertille is gevestigd aan de Aldedyk 12. Hier staat een team van behulpzame en vriendelijke medewerkers voor u klaar die u graag helpen met deskundig advies en allerlei tips. Bij Poiesz Supermarkten wordt zoveel mogelijk bij lokale leveranciers ingekocht, neem bijvoorbeeld onze Noordertrots producten. Want zeg nu zelf, in het Noorden wordt toch bijna alles geoogst, geteeld en geproduceerd wat we dagelijks nodig hebben? Van brood tot zuivel, van groente en fruit tot aardappelen en nog veel meer.

 

Door te kiezen voor lokale leveranciers uit de regio, kan uw Poiesz in Kootstertille u te allen tijde verzekeren van verse producten. Daar komt bij, dat er veel minder transportkilometers gemaakt worden. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat Poiesz Supermarkten B.V. een steentje bijdraagt aan het milieu. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen in Noord-Nederland onderscheidt Poiesz Supermarkten B.V. zich van anderen.

                                                                                                

Supermarkt Kootstertille: onze openingstijden op een rij

Uw Poiesz supermarkt in Kootstertille is 7 dagen per week geopend. Behalve op zondag staan wij al om 8:00 uur ’s morgens voor u klaar. Op zondag zijn onze openingstijden van 10:00 uur tot 18:00 uur. Doet u uw boodschappen liever online? Dat is ook mogelijk bij Poiesz! Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en kies de dag van afhalen. Uw boodschappen staan voor u ingepakt bij het Pick-up Point in Kootstertille.

 

Meer weten? >> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Kootstertille

Diensten en services: Poiesz Kootstertille

U parkeert altijd gratis bij uw Poiesz in Kootstertille. Daarnaast kunt u bij ons Servicepoint terecht voor diverse diensten en services. Wat bijvoorbeeld te denken van een borrelshop of een PostNL Pakketpunt? Zo zijn er nog veel meer diensten en services om uw winkelgemak verder te vergroten. We zetten ze voor u op een rijtje:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden