Vind jouw supermarkt in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een goede supermarkt in Leeuwarden? Kies dan voor Poiesz Supermarkten. Van Friese oorsprong, puur, eerlijk en voordelig. En met vier locaties in Leeuwarden is er altijd een Poiesz supermarkt bij u in de buurt!

Leeuwarden Camminghaburen Lieuwenburg 165 8925CJ LEEUWARDEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 22:00
Leeuwarden Westeinde Pieter Sipmawei 9 8915 DZ LEEUWARDEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00
Leeuwarden Schieringen Wilgenstraat 2 8924 EN LEEUWARDEN
Vandaag
Leeuwarden Aldlân Zevenblad 12 8935 RK LEEUWARDEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00
Leeuwarden Centrum Oostersingel 78 8921 GB LEEUWARDEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Een Poiesz supermarkt in Leeuwarden is altijd dichtbij

Poiesz bevindt zich op vijf locaties in de stad. Zoekt u een supermarkt in Leeuwarden centrum? Dan verwelkomen wij u graag aan de Oostersingel 78. In Leeuwarden Schieringen kunt u onze Poiesz supermarkt vinden aan de Wilgenstraat 2. In Leeuwarden zuid vindt u ons aan het Zevenblad 12. Woont u in de omgeving Camminghaburen? dan kunt u terecht bij onze nieuwe supermarkt in de wijk. Bent u werkzaam of woonachtig in het westelijke deel van de stad? Dan vindt u de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt in Leeuwarden aan de Pieter Sipmawei 9.

 

Liever uw boodschappen online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan bij Poiesz! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelde boodschappen zelf af te halen.

 

Poiesz supermarkt Leeuwarden; Friese trots! 

In 1923 startten wij in hartje Sneek ons familiebedrijf. Met 75 vestigingen is Poiesz inmiddels uitgegroeid tot dé supermarkt van het Noorden. Zo zijn we ook in de Friese hoofdstad goed vertegenwoordigd met 4 locaties verspreid door Leeuwarden. Als familiebedrijf weten we wat er leeft en speelt. Met een breed assortiment, van A-merken tot het huismerk g'woon en Noordertrots, houden wij rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Elke week profiteert u als klant van Poiesz Supermarkten van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat u ook in úw Poiesz supermarkt in Leeuwarden minimaal 90 nieuwe weekaanbiedingen vindt!

 

Niet zomaar een supermarkt in Leeuwarden…

Natuur en milieu staan bij onze Poiesz supermarkt Leeuwarden hoog in het vaandel. Daarom halen we veel producten supervers uit de weidse natuur van Noord-Nederland. Neem bijvoorbeeld ons Noordertrots gehakt, dat gegarandeerd van koeien uit Friesland, Groningen of Drenthe afkomstig is. Maar ook sommige fruitsoorten en zuivelproducten komen rechtstreeks van telers en boerderijen uit de buurt. Kijk eens op onze verspagina, daar kunt u precies zien waar wij onze producten vandaan halen of bekijk al onze Noordertrots producten.

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden