Vind uw supermarkt in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een goede supermarkt in Leeuwarden? Kies dan voor Poiesz Supermarkten. Van Friese oorsprong, puur, eerlijk en voordelig. En met vier locaties in Leeuwarden is er altijd een Poiesz supermarkt bij u in de buurt!

- Poiesz supermarkt: Leeuwarden Westeinde
- Poiesz supermarkt: Leeuwarden Aldlân
- Poiesz supermarkt: Leeuwarden Schieringen
- Poiesz supermarkt: Leeuwarden Centrum

Een Poiesz supermarkt in Leeuwarden is altijd dichtbij

Poiesz bevindt zich op vier locaties in de stad. Zoekt u een supermarkt in Leeuwarden centrum? Dan verwelkomen wij u graag aan de Oostersingel 78. In Leeuwarden Schieringen kunt u onze Poiesz winkel vinden aan de Wilgenstraat 2. In Leeuwarden zuid vindt u ons aan het Zevenblad 12. Bent u werkzaam of woonachtig in het westelijke deel van de stad? Dan vindt u de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt in Leeuwarden aan de Pieter Sipmawei 9.

 

Poiesz supermarkt Leeuwarden; Friese trots! 

Zo’n 95 jaar geleden startten wij in hartje Sneek ons familiebedrijf. Met 69 vestigingen is Poiesz inmiddels uitgegroeid tot dé supermarkt van het Noorden. Zo zijn we ook in de Friese hoofdstad goed vertegenwoordigd met 4 locaties verspreid door Leeuwarden. Als familiebedrijf weten we wat er leeft en speelt. Met een breed assortiment, van A-merken tot het huismerk g'woon, houden wij rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Elke week profiteren onze klanten van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat u ook in úw Poiesz supermarkt in Leeuwarden minimaal 90 nieuwe weekaanbiedingen vindt!

 

Niet zomaar een supermarkt in Leeuwarden…

Natuur en milieu staan bij onze Poiesz supermarkt Leeuwarden hoog in het vaandel. Daarom halen we veel producten supervers uit de weidse natuur van Noord-Nederland. Neem bijvoorbeeld ons Noordertrots gehakt, dat gegarandeerd van koeien uit Friesland, Groningen of Drenthe afkomstig is. Maar ook sommige fruitsoorten en zuivelproducten komen rechtstreeks van telers en boerderijen uit de buurt. Kijk eens op onze verspagina, daar kunt u precies zien waar wij onze producten vandaan halen.

 

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden