Mantgum De Dobbe 1 9022 BE MANTGUM
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Waar vindt u onze supermarkt in Mantgum?

U vindt onze Poiesz supermarkt in Mantgum aan de Dobbe 1. Hier ontdekt u volop winkelgemak en puur voordeel. Bijvoorbeeld in de vorm van onze 90 aanbiedingen die wij wekelijks voor u selecteren. Voor de herkenbaarheid hebben we ze stuk voor stuk de voordeelkleur oranje meegegeven. Ook online. Want ook voor een eenvoudige online boodschappenservice bent u bij uw Poiesz in Mantgum aan het juiste adres. In Mantgum kunt u uw boodschappen laten verzamelen en ophalen bij het Pick-up Point wanneer het u uitkomt.

Onze supermarkt in Mantgum is geopend op...

Uw Poiesz supermarkt in Mantgum is 7 dagen per week voor u geopend. Op alle dagen van de week heten wij u van harte welkom. Dit doen wij al vanaf 8:00 uur ’s morgens. Op zondag kunt u vanaf 10:00 uur bij uw supermarkt in Mantgum terecht. Kortom, bij ons kunt u altijd uw boodschappen doen op het moment dat het u het beste uitkomt. Dit geldt vanzelfsprekend eveneens voor onze online boodschappenservice. Hierbij kunt u ervoor kiezen om uw boodschappen op te halen op het moment wanneer het u uitkomt. Uw boodschappen worden vers verzameld door onze eigen Poiesz medewerkers in Mantgum.

 

Op speciale feestdagen kunnen de openingstijden enigszins afwijken. Bekijk de de actuele openingstijden van onze supermarkt in Mantgum >>

Op en top winkelgemak in Mantgum: alleen bij Poiesz!

Ons team van deskundige medewerkers is goed opgeleid en geeft u graag adviezen en tips bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Dit kan bijvoorbeeld over ons productassortiment gaan. Onze producten halen wij daar waar mogelijk bij lokale leveranciers omdat het Noorden van Nederland bijna de complete ‘Schijf van Vijf’ oogst, teelt en produceert, zoals bijvoorbeeld al onze Noordertrots artikelen.. 

Spaaracties bij uw Poiesz in Mantgum

Waarvoor u eveneens in uw Poiesz in Mantgum terechtkunt zijn leuke spaaracties. U krijgt 1 spaarzegel bij elke € 2,50 aan boodschappen (met uitzondering van statiegeld en rookwaren). Daarmee spaart u voor de mooiste cadeaus voor zowel kinderen als volwassenen in onze speciale cadeaucatalogus. Wilt u sneller sparen? Ook dat kan. Kiest u dan voor de producten met extra spaarvoordeel die wij u wekelijks aanbieden.

 

Benieuwd naar onze diensten en services? Ga naar de informatiepagina >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden