Menaam Moolnersrak 8 A 9036 MJ MENAAM
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Uw supermarkt in Menaam voor alle boodschappen

Uw Poiesz supermarkt in Menaam is gelegen aan de Moolnersrak 8A. Dit is de plek waar u aangenaam uw dagelijkse boodschappen doet en elke dag weer puur voordeel vindt. Onder meer door de 90 aanbiedingen die wij wekelijks opnieuw voor u selecteren. U herkent ze aan de voordeelkleur oranje. Zowel in onze winkel als wanneer u online uw boodschappen bij ons doet. Bestel uw boodschappen in onze webwinkel en haal ze op bij het Pick-up Point bij uw Poiesz in Menaam.

Ons team staat voor u klaar in de supermarkt in Menaam!

De medewerkers van uw Poiesz in Menaam zetten elke dag alles op alles om u een aangename winkelervaring te bieden. Dit doen zij door u van dienst te zijn met deskundig advies en uiteenlopende tips. Bijvoorbeeld over de producten in ons assortiment waarmee u de heerlijkste gerechten op tafel zet. Poiesz Supermarkten B.V. koopt zoveel mogelijk producten in bij lokale leveranciers omdat in Noord-Nederland nu eenmaal bijna alles geoogst, geproduceerd en geteeld wordt. Nagenoeg de complete ‘Schijf van Vijf’ komt bij ons uit de regio. Zoals bijvoorbeeld onze Noordertrots producten.

 

Waarom verder zoeken als het in het Noorden allemaal te vinden is? Om dezelfde reden biedt uw Poiesz in Menaam u de leukste spaaracties en activiteiten. Voor elke € 2,50 aan boodschappen (exclusief statiegeld en rookwaren) ontvangt u 1 spaarzegel van ons. Heeft u 100 zegels? Dan is uw spaarkaart vol en heeft deze een waarde van € 2,50. Maar veel leuker is het natuurlijk om iets uit te zoeken uit de speciale cadeaucatalogus van Poiesz Supermarkten.

Openingstijden van uw Poiesz in Menaam

Uw Poiesz supermarkt in Menaam 7 dagen per week geopend. U kunt dagelijks bij ons terecht vanaf 8:00 uur 's morgens. Behalve op zondag, dan bent u welkom in onze supermarkt in Menaam vanaf 12:00 uur. Daarnaast kunt u ook van onze online boodschappenservice gebruik maken. Uw bestelde boodschappen kunt u ophalen bij het Pick-up Point van uw eigen supermarkt.

 

Benieuwd naar de actuele openingstijden van onze supermarkt in Menaan?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Menaam

De diensten en services in onze supermarkt in Menaam

Om u tijdens het boodschappen doen van zoveel mogelijk gemak te voorzien, kunt u bij het Servicepoint van uw Poiesz in Menaam terecht voor verschillende diensten en services. Bijvoorbeeld, een kopieerservice, een fotoservice, een borrelshop, bloemen en zo kunnen we wel even doorgaan. Daarnaast hebben wij een PostNL Postkantoor en kunt u bij ons altijd gratis parkeren. We zetten al onze diensten en services bij Poiesz in Menaam voor u op een rijtje:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen

 

  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden