Vindt uw supermarkt in Nieuwe Pekela

Bij uw Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela vindt u alles wat u aan dagelijkse boodschappen zoekt. Daarbij wordt u puur voordeel geboden. Denkt u hierbij aan 90 nieuwe superaanbiedingen bijvoorbeeld, die wij wekelijks voor u selecteren. Deze superaanbiedingen herkent u aan de oranje voordeelkleur. Dit zowel in onze webwinkel als in onze supermarkt aan de Albatrosstraat B56.

- Poiesz supermarkt: Albatrosstraat B56

Onze supermarkt in Nieuwe Pekela is geopend op...

Uw Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela is elke dag van de week geopend. Zo kunt u dus altijd op de dag en het tijdstip uw boodschappen doen die u het beste uitkomen. Doet u liever uw boodschappen in de webwinkel van Poiesz Supermarkten? Ook dat kan. Bestellingen voor 23:00 worden bovendien de volgende dag al bij u thuisbezorgd.

 

Soms kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn, bijvoorbeeld in verband met (feest)dagen. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Nieuwe Pekela

Gratis parkeren en meer in Nieuwe Pekela

U kunt bij onze supermarkt in Nieuwe Pekela altijd gratis parkeren. Ook is er een PostNL Postkantoor aanwezig. Daarnaast bieden wij u vanuit ons Servicepoint in de winkel nog veel meer diensten en services. Deze zijn er stuk voor stuk op gericht om u van alle gemak te voorzien. Denkt u hierbij aan een borrelshop bijvoorbeeld, een fotoservice, schoenreparatie, noem maar op.

 

Meer weten? Bekijk alle gegevens van onze supermarkt in Nieuwe Pekela >>

Aangenaam boodschappen doen in onze supermarkt in Nieuwe Pekela

Elke dag van de week staat een team van behulpvriendelijke medewerkers voor u klaar in uw Poiesz in Nieuwe Pekela. Zij hebben allemaal een goede opleiding gehad zodat ze al uw vragen over ons productassortiment kunnen beantwoorden. Ook kunt u bij hen terecht voor deskundig advies en tips over lekkere maaltijdbereiding. Op onze site en in onze winkel vindt u namelijk allerlei recepten waarmee u elke seizoen de smakelijkste maaltijden op tafel zet. Neem eens een kijkje op onze receptenpagina!

 

Veel van de producten en ingrediënten die u voor onze recepten nodig heeft, komen uit het Noorden. Uiteraard geldt dat ook voor veel van de andere producten uit het assortiment van Poiesz Supermarkten. Want waarom zouden we het ver weg zoeken als in Noord-Nederland vrijwel alles geproduceerd, geoogst en geteeld wordt? Daardoor maken we bovendien veel minder transportkilometers. Dit betekent dat we met deze bewuste keuze ook nog eens bijdragen aan een beter milieu en duurzaam bezig zijn.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden