Opende Provincialeweg 56 9865 AJ OPENDE
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Vind jouw boodschappen in supermarkt in Opende

Uw Poiesz supermarkt in Opende is de plek waar u terechtkunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook voor volop winkelgemak brengt u een bezoek aan onze supermarkt aan de Provincialeweg 56. Elke week selecteren wij opnieuw 90 aanbiedingen voor u die u aan de oranje voordeelkleur herkent. Wilt u online boodschappen doen? Ook dat kan. Brengt u dan een bezoek aan de webwinkel van Poiesz Supermarkten. Uw bestelde boodschappen verzamelen wij voor u op de dag dat u ze op komt halen.

Onze supermarkt in Opende heet u van harte welkom

Elke dag van de week wordt u van harte welkom geheten door ons team van vriendelijke medewerkers. Zij hebben een opleiding gehad waardoor ze u altijd kunnen helpen met adviezen en tips. Bijvoorbeeld over ons productassortiment dat voor een groot deel uit de regio komt. In het Noorden wordt vrijwel alles geproduceerd, geteeld en geoogst wat wij dagelijks nodig hebben. Of het nu om vlees, melk, brood, aardappelen, groente of fruit gaat. Hierdoor durft Poiesz Supermarkten u altijd absolute versheid te garanderen.

 

Daarnaast brengt het Noorden ons ook de leukste activiteiten en spaaracties. Voor € 2,50 aan boodschappen ontvangt u daarom van ons 1 spaarzegel. Een volle spaarkaart met 100 spaarzegels is € 2,50 contant waard. Maar zeg nu zelf, het is toch veel leuker om een leuk cadeau uit te zoeken uit een speciale cadeaucatalogus? Precies de reden waarom Poiesz Supermarkten er één voor u heeft samengesteld.

Openingstijden van de Poiesz in Opende

Uw Poiesz supermarkt in Opende is maar liefst 7 dagen per week geopend. Zo kunt u altijd op uw gemak uw dagelijkse boodschappen doen. Geeft u er de voorkeur aan om online te winkelen? Ook dat kan. Plaatst u uw bestelling dan in de webwinkel van Poiesz Supermarkten. Uw online bestelling kunt u ophalen op het moment waarop het u past.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Opende

Onze diensten en services in onze supermarkt in Opende

U kunt bij onze supermarkt altijd gratis parkeren. Ook als u een PostNL Pakketpunt zoekt, vindt u deze in onze winkel. Daarnaast bieden wij u nog meer winkelgemak door het aanbod van verschillende diensten en services van ons Servicepoint. U kunt hier terecht voor bloemen, een fotoservice, loterijen, een stomerijservice, een borrelshop en nog veel meer. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Pakketpunt
  • Pick-up point

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden