Oudehaske Hasker Utgongen 1 8465 SJ OUDEHASKE
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Al jouw boodschappen vindt u in onze supermarkt in Oudehaske

Bij uw Poiesz supermarkt in Oudehaske (Hasker Utgongen 1) kunt u dagelijks terecht voor al uw boodschappen. U wordt van harte welkom geheten door een team van klantvriendelijke medewerkers dat u graag van dienst is. Bovendien treft u tijdens het winkelen bij ons maar liefst 90 verschillende aanbiedingen aan. Deze kunt u aan de oranje voordeelkleur herkennen en worden wekelijks opnieuw voor u geselecteerd. Onze aanbiedingen én meer vindt u ook in onze webwinkel. Bestel gemakkelijk uw boodschappen online en haal ze op wanneer het u uitkomt.

Diensten en services in supermarkt Oudehaske

U kunt uw auto altijd gratis parkeren bij onze winkel in Oudehaske. Daarnaast bieden wij u bij ons Servicepoint nog tal van andere diensten en services. Klanttevredenheid staat bij Poiesz Supermarkten namelijk centraal. Er is daarom een PostNL Postkantoor aanwezig en ook een borrelshop. Verder kunt u ook gebruik maken van onze fotoservice, stomerij en diverse andere diensten en services:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
 
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Pakketpunt
  • Pick-up point

 

Openingstijden van Poiesz in Oudehaske

Uw Poiesz supermarkt in Oudehaske is 7 dagen per week geopend. Zo kunt u altijd bij ons uw dagelijkse boodschappen doen op de dag dat u dit het beste uitkomt. Bestelt u uw boodschappen via onze webwinkel? Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij verzamelen uw bestelling met alle zorg en aandacht en pakken deze in op de dag dat u uw bestelling op komt halen bij het Pick-up Point.

 

Het kan zijn dat onze openingstijden net iets variëren met de reguliere tijden. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Oudehaske

Poiesz supermarkt in Oudehaske voor puur voordeel uit de regio

Poiesz Supermarkten B.V. is uniek omdat het in Noord-Nederland de enige zelfstandige supermarktketen is. Omdat wij als geen ander weten wat er in het Noorden leeft en speelt, passen wij ons productassortiment hier naadloos op aan. Zo kopen wij veel van onze producten in bij lokale leveranciers. Daardoor durven wij u altijd superversheid te garanderen van brood, groente, fruit en uiteenlopende zuivelproducten. Daarnaast halen wij ook vlees en aardappelen uit de regio. Bijvoorbeeld al onze Noordertrots producten. 

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden