Scharnegoutum Legedyk 30 8629 RN SCHARNEGOUTUM
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

In onze supermarkt in Scharnegoutum vindt u alle boodschappen

De Poiesz supermarkt in Scharnegoutum is gelegen aan de Legedyk 30. Hier kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Ons team van behulpzame en vriendelijke medewerkers staat voor u klaar om u een op en top aangename winkelbeleving te bieden. Daarnaast ontdekt u tijdens het boodschappen doen maar liefst 90 verschillende aanbiedingen. Elke week opnieuw. Deze aanbiedingen kunt u herkennen aan onze oranje voordeelkleur. Ook in onze webwinkel vindt u deze aanbiedingen. U bestelt gemakkelijk uw boodschappen online en haalt ze op wanneer het u uitkomt.

Openingstijden van Poiesz in Scharnegoutum

De Poiesz supermarkt in Scharnegoutum is 7 dagen in de week geopend. Past het u beter om online uw boodschappen te bestellen? Ook dat kan, via onze online boodschappenservice. Uw bestelde boodschappen worden voor u verzameld en staan voor u klaar bij het Pick-up Point wanneer u aangeeft dat u ze op komt halen.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Scharnegoutum

Producten uit het noorden bij supermarkt Scharnegoutum

Poiesz Supermarkten weet als geen ander wat de regio Noord-Nederland allemaal te bieden heeft. Zo wordt nagenoeg de gehele ‘Schijf van Vijf’ hier geoogst, geteeld of geproduceerd. Of het nu om melk gaat, om brood, vlees, aardappelen, groente of fruit. Alle reden waarom u in onze winkel in Scharnegoutum een productassortiment aantreft waarin producten uit het Noorden sterk vertegenwoordigd zijn. Want waarom verder zoeken als hier alles verkrijgbaar is? Bovendien bent u daardoor van superversheid verzekerd.

 

Naast de meest heerlijke producten, brengt het Noorden van Nederland Poiesz Supermarkten ook de leukste activiteiten en spaaracties. U krijgt al 1 spaarzegel bij elke € 2,50 aan boodschappen, met uitzondering van statiegeld. Heeft u 100 zegels bij elkaar gespaard? Dan is uw spaarkaart vol en is deze € 2,50 contant waard. Wij raden u echter aan om een kijkje te nemen in de speciale cadeaucatalogus van Poiesz Supermarkten. Hier vindt u leuke cadeaus voor jong en oud.

Diensten en services bij Poiesz Scharnegoutum

Naast het gemak van onze online boodschappenservice, bieden wij u nog meer diensten en services. Ook met deze diensten en services willen wij uw winkelplezier nog verder vergroten. Zo kunt u bij onze supermarkt altijd gratis parkeren en ook is er een PostNL Postkantoor. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten en services:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
 
  • Gratis Parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

 

 

Meer weten? Bekijk alle gegevens van uw Poiesz in Scharnegoutum >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden