Sexbierum Hearewei 24 B 8855 AZ SEXBIERUM
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Voordelig boodschappen doen bij onze supermarkt in Sexbierum

Zoek je een supermarkt in Sexbierum waar je voordelig al je dagelijkse boodschappen kunt halen? Bij ons, Poiesz aan de Hearewei 24B, staan we al voor je klaar. We doen er alles aan om jou zorgeloos winkelgemak te bieden. Voor puur voordeel ben je bij ons aan het juiste adres. Elke week selecteren we minimaal 90 nieuwe aanbiedingen speciaal voor jou. Je kunt je boodschappen met puur voordeel zowel in onze supermarkt als in de webwinkel van Poiesz Supermarkten vinden. De boodschappen die je bestelt, kunnen thuisbezorgd worden of je kunt ze zelf ophalen bij Poiesz op het moment dat het jou uitkomt.

Je Poiesz supermarkt in Sexbierum verwelkomt je graag

Ons team van behulpzame en vriendelijke medewerkers is goed opgeleid. Dit betekent dat ze je verwelkomen in onze winkel met deskundig advies. Het assortiment van Poiesz Supermarkten bestaat uit zoveel mogelijk producten uit het Noorden. Want waarom verder zoeken als er in Noord-Nederland zoveel smakelijks geoogst, geproduceerd en geteeld wordt? Brood, groente, fruit, aardappelen, vlees en tal van zuivelproducten bijvoorbeeld. Door bewust te kiezen voor een productassortiment uit het Noorden, durven wij jou altijd superversheid te garanderen. Bovendien wil Poiesz Supermarkten zo een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Openingstijden Poiesz Sexbierum

Uw Poiesz supermarkt in Sexbierum is 7 dagen per week geopend. Op elke doordeweekse dag heten wij jou al vanaf 8:00 uur ’s morgens van harte welkom in onze supermarkt. Bestel jij jouw dagelijkse boodschappen liever online? Ook dat kan bij ons. Onze medewerkers verzamelen jouw boodschappen in de supermarkt en deze worden bij jou thuisbezorgd op het moment waarop het jou uitkomt. Je kunt ook kiezen om je bestelde boodschappen zelf op te halen bij onze Pick-up Point.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even afwijken. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Sexbierum

Diensten en services van je Poiesz in Sexbierum

Wij zetten elke dag alles op alles om jou zoveel mogelijk winkelgemak te bieden. Daarbij luisteren wij altijd aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Hieruit is ons Servicepoint bij jouw Poiesz in Sexbierum als resultaat naar voren gekomen. Je kunt hier terecht voor uiteenlopende diensten en services waarmee je nog aangenamer jouw dagelijkse boodschappen bij ons doet. Je vindt ze hier allemaal op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
 
  • Stomerij
  • Pick-up point

 

Meer weten? Lees alles over onze supermarkt in Sexbierum >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden