Sint Annaparochie Dordtsestraat 19 9076 CL SINT ANNAPAROCHIE
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Onze supermarkt in Sint Annaparochie voor al jouw boodschappen

In onze supermarkt in Sint Annaparochie kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Uw Poiesz bevindt zich hier aan de Dordtsestraat 19. Een team van behulpzame en vriendelijke medewerkers staat voor u klaar om u van harte welkom te heten en van dienst te zijn. Zodra u onze winkel binnenloopt, ziet u aan de oranje gekleurde aanbiedingen wat Poiesz Supermarkten bedoelt met puur voordeel. Ook in onze webwinkel vindt u deze aanbiedingen. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en haal ze op bij ons Pick-up Point wanneer het u uitkomt.

Openingstijden van uw Poiesz in Sint Annaparochie

Uw Poiesz supermarkt in Sint Annaparochie is 7 dagen in de week geopend. U kunt dus op elke dag van de week bij ons terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Ook online kunt u bij Poiesz uw boodschappen bestellen. Deze worden voor u verzameld en kunt u afhalen bij het Pick-up Point in de winkel.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Sint Annaparochie

Diensten en services: Servicepoint Poiesz Harkema

Bij Poiesz Supermarkten zetten we alles op alles om het u, onze klant, naar de zin te maken. Daarom bieden wij u extra diensten en services terwijl u uw boodschappen bij ons doet. Naast een PostNL Pakketpunt kunt u bij ons terecht voor bloemen, een borrelshop, recyclen, een stomerijservice en ga zo maar door. Deze diensten en services ontdekt u bij het Servicepoint in onze supermarkt in Sint Annaparochie:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Pakketpunt
  • Pick-up point

                                                                                                      

Poiesz supermarkt Sint Annaparochie: aangenaam winkelgemak

Alle medewerkers van uw Poiesz in Sint Annaparochie hebben een opleiding gehad. Daarom kunt u hun altijd uw vraag stellen en zullen zij u daar waar gewenst deskundige adviezen en tips geven. Bijvoorbeeld over het productassortiment van Poiesz Supermarkten B.V., dat voor een groot deel uit het Noorden afkomstig is. Er is natuurlijk geen enkele reden om verder te zoeken als het Noorden van Nederland zoveel produceert, oogst en teelt. Zuivelproducten, brood, vlees, aardappelen, groente, fruit en ga zo maar door.

                                                                                                                           

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden