Sneek Duinterpen Keizersmantel 437 8607 GJ SNEEK
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00
Sneek Noorderhoek Jancko Douwamastraat 29 8602 BK SNEEK
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00
Sneek Boschplein Boschplein 7 8607 CD SNEEK
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Poiesz supermarkt in Sneek

Bent u op zoek naar een goede supermarkt in Sneek? Kies dan voor Poiesz. Dé supermarkt van het noorden met een oorsprong in hartje Sneek. Kiest u voor Poiesz, dan kiest u voor pure, eerlijke producten uit eigen omgeving… en ook nog eens verrassend voordelig en wekelijks meer dan 90 aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd. Met drie locaties is er altijd wel een Poiesz supermarkt in Sneek te vinden! Liever uw boodschappen online bestellen? Ook dat kan bij Poiesz. Bestel uw boodschappen en wij bezorgen ze bij u thuis (Sneek Noord) of u kunt ze ophalen bij uw winkel naar keuze.

Poiesz supermarkt in Sneek: zo vindt u ons

Poiesz bevindt zich op drie locaties in Sneek. De Poiesz supermarkt in Sneek centrum bevindt zich aan het Boschplein 7. Bent u op zoek naar een supermarkt in Sneek Duinterpen? Dan verwelkomen wij u graag aan de Keizersmantel 437. Woont of werkt u in het noordelijke deel van de stad? Dan vindt u de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt in Sneek aan de Jancko Douwamastraat 29.

 

Openingstijden Poiesz Sneek                           

De Poiesz supermarkten in Sneek zijn van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur geopend.

 

Ook op zondag zijn onze winkels geopend. De Poiesz supermarkt aan het Boschplein 7 is dan de hele dag open, van 9:00 tot 20:00 uur en de supermarkt in de Noorderhoek van 9:00 tot 18:00 uur. De Poiesz supermarkt in Sneek Duinterpen is op zondag van 10:30 tot 19:00 uur geopend. Onze webwinkel is 24/7 voor u geopend. Bestel gemakkelijk uw boodschappen online en onze medewerkers verzamelen deze voor u. Kies voor ophalen of bezorgen (Sneek Noord).

 

Soms komt het voor dat de openingstijden per week nét iets afwijken. Benieuwd naar de actuele openingstijden? Bekijk de detailpagina's van onze filialen!Poiesz supermarkt Sneek: al 98 jaar een succes!

Zo’n 98 jaar geleden openden wij in hartje Sneek de deuren van ons familiebedrijf. In de loop der tijd kwamen er steeds meer supermarkten in verschillende plaatsen bij. Met 69 vestigingen is Poiesz inmiddels uitgegroeid tot de bekende supermarkt van het Noorden. Ook in Sneek zijn wij met drie locaties goed vertegenwoordigd. Als familiebedrijf weten we wat er leeft en speelt. Met een breed assortiment, van A-merken tot het huismwerk g'woon, houden we rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Elke week profiteren onze klanten van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat u ook in úw Poiesz supermarkt in Sneek elke week minimaal 90 nieuwe aanbiedingen vindt!

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden

 

Niet zomaar een supermarkt in Sneek…

Wij zijn niet alleen trots op Sneek, maar ook op de prachtige natuur van Friesland. Dat willen we ook in onze supermarkten laten zien. Daarom staan natuur en milieu ook bij uw Poiesz supermarkt in Sneek hoog in het vaandel. We halen veel producten supervers uit de weidse natuur van Noord-Nederland. Neem bijvoorbeeld ons Noordertrots gehakt, dat gegarandeerd van koeien uit Friesland, Groningen en Drenthe afkomstig is. Maar ook onze fruitsoorten en zuivelproducten komen veelal rechtstreeks van telers en boerderijen uit de buurt. Kijk eens op onze herkomstpagina waar u precies kunt zien waar wij onze producten vandaan halen of onze Noordertrots overzichtspagina