Voordelig boodschappen doen bij onze supermarkt in Staphorst

Een supermarkt in Staphorst waar u voordelig terechtkunt voor al uw dagelijkse boodschappen? De medewerkers van uw Poiesz aan de Markt 10 staan al voor u klaar. Wij zetten alles op alles om u zorgeloos winkelgemak te bieden. Ook voor puur voordeel bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt uw boodschappen met puur voordeel zowel in onze supermarkt als in de webwinkel van Poiesz Supermarkten.

Uw Poiesz supermarkt in Staphorst verwelkomt u graag

Ons team van behulpvriendelijke medewerkers is goed opgeleid. Dit betekent dat ze u verwelkomen in onze winkel met deskundig advies. Het assortiment van Poiesz Supermarkten bestaatuit zoveel mogelijk producten uit het Noorden. Want waarom verder zoeken als er in Noord-Nederland zoveel smakelijks geoogst, geproduceerd en geteeld wordt? Brood, groente, fruit, aardappelen, vlees en tal van zuivelproducten bijvoorbeeld. Door bewust te kiezen voor een productassortiment uit het Noorden, durven wij u altijd superversheid te garanderen. Bovendien wil Poiesz Supermarkten zo een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Openingstijden Poiesz Staphorst

Uw Poiesz supermarkt in Staphorst is alleen op zondagen gesloten. Op elke andere dag van de week heten wij u al vanaf 8:00 uur ’s morgens van harte welkom in onze supermarkt. Bestelt u uw dagelijkse boodschappen liever online? Ook dat kan bij ons. Plaats uw bestelling vóór 23:00 uur en wij komen deze morgen al gratis bij u bezorgen.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even afwijken. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Staphorst

Diensten en services van uw Poiesz in Staphorst

Wij zetten elke dag alles op alles om u zoveel mogelijk winkelgemak te bieden. Daarbij luisteren wij altijd aandachtig naar uw wensen en behoeften. Hieruit is ons Servicepoint in Staphorst als resultaat naar voren gekomen. U kunt hier terecht voor uiteenlopende diensten en services waarmee u nog aangenamer uw dagelijkse boodschappen bij ons doet. U vindt ze hier allemaal op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
 
  • Stomerij
  • Schoenreparatie
  • Pick-up point

 

Meer weten? Lees alles over onze supermarkt in Staphorst >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden