Staphorst Markt 10 7951 HR STAPHORST
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Voordelig boodschappen doen bij onze supermarkt in Staphorst

Een supermarkt in Staphorst waar u voordelig terechtkunt voor al uw dagelijkse boodschappen? De medewerkers van uw Poiesz aan de Markt 10 staan al voor u klaar. Wij zetten alles op alles om u zorgeloos winkelgemak te bieden. Ook voor puur voordeel bent u bij ons aan het juiste adres. Elke week selecteren wij minimaal 90 nieuwe aanbiedingen voor u. U vindt uw boodschappen met puur voordeel zowel in onze supermarkt als in de webwinkel van Poiesz Supermarkten. Uw bestelde boodschappen kunt u laten thuisbezorgen of zelf ophalen bij Poiesz op het moment waarop het u schikt.

Uw Poiesz supermarkt in Staphorst verwelkomt u graag

Ons team van behulpzame en vriendelijke medewerkers is goed opgeleid. Dit betekent dat ze u verwelkomen in onze winkel met deskundig advies. Het assortiment van Poiesz Supermarkten bestaat uit zoveel mogelijk producten uit het Noorden. Want waarom verder zoeken als er in Noord-Nederland zoveel smakelijks geoogst, geproduceerd en geteeld wordt? Brood, groente, fruit, aardappelen, vlees en tal van zuivelproducten bijvoorbeeld. Door bewust te kiezen voor een productassortiment uit het Noorden, durven wij u altijd superversheid te garanderen. Bovendien wil Poiesz Supermarkten zo een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Openingstijden Poiesz Staphorst

Uw Poiesz supermarkt in Staphorst is 6 dagen per week geopend en alleen op zondagen gesloten. Op elke andere dag van de week heten wij u al vanaf 8:00 uur ’s morgens van harte welkom in onze supermarkt. Bestelt u uw dagelijkse boodschappen liever online? Ook dat kan bij ons. Onze medewerkers verzamelen uw boodschappen in de supermarkt en deze worden bij u thuisbezorgd op het moment waarop het u uitkomt. U kunt ook kiezen om uw bestelde boodschappen zelf op te halen bij ons Pick-up Point.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even afwijken. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Staphorst

Diensten en services van uw Poiesz in Staphorst

Wij zetten elke dag alles op alles om u zoveel mogelijk winkelgemak te bieden. Daarbij luisteren wij altijd aandachtig naar uw wensen en behoeften. Hieruit is ons Servicepoint bij uw Poiesz in Staphorst als resultaat naar voren gekomen. U kunt hier terecht voor uiteenlopende diensten en services waarmee u nog aangenamer uw dagelijkse boodschappen bij ons doet. U vindt ze hier allemaal op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
 
  • Stomerij
  • Pick-up point

 

Meer weten? Lees alles over onze supermarkt in Staphorst >>

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden