Tolbert Hoofdstraat 36 9356 AX TOLBERT
Vandaag geopend van 12:00 tot 18:00

Vind al jouw boodschappen in supermarkt in Tolbert

Bij uw Poiesz supermarkt in Tolbert kunt u dagelijks terecht voor al uw boodschappen en extra diensten en services. Wij zijn gevestigd aan Het Spoor 2 en hier staat ons team van behulpzame en vriendelijke medewerkers graag tot uw dienst. Onder meer met puur voordeel. Zo selecteren wij elke week opnieuw minimaal 90 aanbiedingen voor u. U herkent deze aanbiedingen aan onze voordeelkleur oranje. Ook onze webshop kleurt oranje! Hier bestelt u gemakkelijk al uw dagelijkse boodschappen. Kies voor thuisbezorging of afhalen bij uw Poiesz supermarkt.

Diensten en services van uw Poiesz in Tolbert

Klanttevredenheid is voor Poiesz Supermarkten ontzettend belangrijk. Dit is dan ook de reden dat wij altijd goed luisteren naar wat uw wensen zijn tijdens het boodschappen doen. Hieruit is ons Servicepoint in de supermarkt naar voren gekomen. Bij ons Servicepoint in onze supermarkt in Tolbert kunt u terecht voor een breed scala aan diensten en services die uw winkelbeleving bij ons nog aangenamer maken:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point

                                                                                          

Openingstijden Poiesz in Tolbert

Uw Poiesz supermarkt in Tolbert is 7 dagen in de week geopend. Behalve op zondag kunt u al om 8:00 uur ’s morgens uw boodschappen bij ons komen doen. Op zondag openen wij om 10:00 uur en sluiten we om 18:00 uur. Geeft u de voorkeur aan onze online boodschappenservice, dan kunt u uiteraard 24/7 op uw gemak bij ons winkelen. Kies voor ophalen of bezorgen op het moment waarop het u uitkomt.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Tolbert

Uw Poiesz supermarkt in Tolbert waar u aangenaam boodschappen doet

Alle medewerkers van uw Poiesz in Tolbert zijn goed opgeleid. Dit betekent dat u verzekerd bent van deskundig advies en allerlei tips over het Poiesz Supermarkten productassortiment. Veel van deze producten halen wij uit het Noorden. Waarom? Omdat er in de buurt zoveel lekkers en voedzaams te vinden is. Vrijwel de complete ‘Schijf van Vijf’ wordt hier immers geproduceerd, geteeld en geoogst. Of u nu zuivelproducten wilt kopen, brood, aardappelen, vlees, groente of fruit. Verser kan niet.

 

Ook wanneer u inspiratie nodig heeft voor de vraag “wat eten we vandaag?”, kunt u een beroep doen op de kennis van onze medewerkers. Samen met de recepten die u op onze website vindt, tovert u de lekkerste gerechten op tafel. Ook voor recepten voor gezonde smoothies, verse broodjes en cocktails kunt u inspiratie vinden op onze receptenpagina.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden