Ureterp Dr. Prakkenlaan 19 9247 BW URETERP
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

In onze supermarkt in Ureterp vindt u al jouw benodigde boodschappen

Bij uw Poiesz supermarkt in Ureterp vindt u al uw benodigde boodschappen en nog veel meer. Want bij uw Poiesz aan de Dr. Prakkenlaan 19 selecteren wij elke week weer 90 nieuwe aanbiedingen voor u. Deze herkent u aan onze oranje voordeelkleur. Doet u liever online uw boodschappen? Ook dat kan bij Poiesz Supermarkten. Gaat u dan naar de webwinkel en laat uw boodschappen door onze medewerkers voor u verzamelen. U kunt uw bestelde boodschappen ophalen op het moment waarop het u uitkomt.

Uw Poiesz supermarkt in Ureterp voor volop winkelgemak

Al onze medewerkers hebben een goede opleiding gehad waarmee ze u graag van dienst zijn met deskundige adviezen en uiteenlopende tips. Tips bijvoorbeeld, over het productassortiment dat u in onze supermarkt vindt. Veel van deze producten zijn afkomstig van leveranciers uit het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten geldt namelijk het motto: waarom ver weg zoeken als er dichtbij in de buurt zoveel lekkers en voedzaams verkrijgbaar is. Nagenoeg de gehele ‘Schijf van Vijf’ wordt hier immers geoogst, geproduceerd en geteeld.

 

Het Noorden van Nederland brengt ook de leukste activiteiten en spaaracties naar uw Poiesz in Ureterp. Zo krijgt u voor elke € 2,50 aan boodschappen 1 spaarzegel bij ons. Uitzondering hierop is statiegeld. Met 100 spaarzegels heeft u een volle spaarkaart wat gelijk staat aan € 2,50 aan contante waarde. Veel leuker is het echter, om een keuze te maken uit de speciale cadeaucatalogus van Poiesz Supermarkten.

Openingstijden Poiesz in Ureterp

Uw Poiesz supermarkt in Ureterp is alleen gesloten op zondag. Op iedere andere dag van de week bent u van harte welkom om vanaf 8:00 uur ’s morgens uw boodschappen bij ons te doen. Vindt u het fijner om online uw boodschappen te bestellen bij Poiesz Supermarkten? Ook dat kan. Gaat u dan naar onze webwinkel en plaats eenvoudig en snel uw online bestelling bij ons. Uw boodschappen worden voor u verzameld en deze kunt u ophalen op het moment waarop het u uitkomt.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Ureterp

Diensten en services van uw Poiesz in Ureterp

Bij Poiesz Supermarkten willen wij uw winkelbeleving zo aangenaam mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons Servicepoint in Ureterp terecht voor een grote diversiteit aan aanvullende diensten en services. Denkt u hierbij aan een kopieerservice, een borrelshop, een fotoservice en nog veel meer. Hieronder vindt u alle diensten en services van uw Poiesz in Ureterp op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • Pick-up point
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden