Veendam J.G. Pinksterstraat 10 9641 AX VEENDAM
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Boodschappen doen in Veendam? Kom langs in onze supermarkt!

Uw Poiesz supermarkt in Veendam bevindt zich aan de J.G. Pinkerstraat 10. Dit is dé plek waar u tijdens het boodschappen doen puur voordeel ontdekt. Wij selecteren minimaal 90 aanbiedingen voor u die u herkent aan onze oranje voordeelkleur. Dit doen wij welke week opnieuw. U vindt ze in uw Poiesz in Veendam en in de webwinkel van Poiesz Supermarkten als u online uw boodschappen bij ons doet. Laat uw bestelde boodschappen gemakkelijk thuisbezorgen of kies voor ophalen bij ons Pick-up Point in de winkel.

Uw Poiesz supermarkt team in Veendam verwelkomt u graag

Bij uw Poiesz in Veendam werkt een team met behulpzame en vriendelijke medewerkers dat u graag verwelkomt in onze supermarkt. Ze hebben allemaal een goede opleiding gehad zodat ze u met deskundig advies van dienst kunnen zijn. Bij Poiesz Supermarkten halen we zoveel mogelijk producten voor ons assortiment uit het Noorden. Waarom? Simpel, omdat er in de buurt nagenoeg alles geoogst, geteeld of geproduceerd wordt. Van aardappelen en vlees tot vers brood en van zuivel tot groente en fruit. Bovendien draagt de keuze van Poiesz Supermarkten B.V. voor lokale leveranciers bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Openingstijden Poiesz in Veendam                                           

Uw Poiesz supermarkt in Veendam is elke dag van de week geopend. Dit betekent dat u altijd uw dagelijkse boodschappen bij ons kunt doen op een moment dat u dat het beste uitkomt. Bestelt u uw boodschappen liever online? Ook dat kan bij uw Poiesz in Veendam. Gaat u dan naar de webwinkel van Poiesz Supermarkten, plaats u bestelling en wij bezorgen deze bij u thuis op het moment waarop het u uitkomt. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelde boodschappen zelf op te halen bij ons Pick-up Point.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even afwijken. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Veendam

Poiesz Servicepoint in Veendam

Poiesz Supermarkten B.V. zet alles op alles om klanten in het Noorden op-en-top winkelgemak te bieden. Dit is dan ook de reden dat u bij ons Servicepoint in Veendam terechtkunt voor een breed scala aan diensten en services. Wij hebben een PostNL-pakketpunt, een borrelshop, recyclingmogelijkheden en ga zo maar door. Al onze diensten en services op een rij:

 

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerij
  • PostNL Pakketpunt
  • Gratis parkeren met parkeerschijf
  • Pick-up point

                                                                                            

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden