Witmarsum Arumerweg 72 8748 AE WITMARSUM
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Supermarkt in Witmarsum? U vindt ons aan de Arumerweg!

Uw Poiesz supermarkt in Witmarsum vindt u aan de Arumerweg 72. Dit is de plek waar u op en top winkelgemak ervaart en puur voordeel ontdekt. Elke week selecteren wij maar liefst 90 nieuwe aanbiedingen voor u. Deze herkent u aan onze voordeelkleur oranje in onze supermarkt, maar ook in de webwinkel van Poiesz Supermarkten. Bij ons kunt u namelijk ook online al uw dagelijkse boodschappen doen. Uw bestelde boodschappen worden door onze medewerkers voor u verzameld. U kunt uw boodschappen ophalen bij ons Pick-up Point in de winkel.

Openingstijden Poiesz in Witmarsum

Uw Poiesz supermarkt in Witmarsum is 7 dagen per week geopend. U bent op zondag van harte welkom om 10:30 uur en op alle andere dagen om 8:00 uur ’s morgens. Bestelt u uw boodschappen via de webwinkel van Poiesz Supermarkten? Dan verzamelen onze medewerkers in Witmarsum uw boodschappen voor u en kunt u deze ophalen op het moment waarop het u uitkomt.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Witmarsum

Diensten en services van uw Poiesz in Witmarsum

Bij uw Poiesz in Witmarsum luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld om het gemak van onze supermarkt nog verder te vergroten. Naar aanleiding hiervan hebben wij dan ook een Servicepoint in onze winkel waar u terechtkunt voor een grote diversiteit aan extra services en diensten. Wij hebben ze hieronder voor u op een rij gezet:

 

 • Fotoservice
 • Bloemen
 • Borrelshop
 • Loterijen
 • Kopieerservice
 • Recyclen
 • Gratis parkeren
 • Stomerij
 • Kenteken overschrijven
 • PostNL Postkantoor
 • Pick-up point

                                                                                                      

U ontdekt puur voordeel bij uw Poiesz supermarkt in Witmarsum

Ons team van goed opgeleide medewerkers verwelkomt u graag in onze supermarkt. Zij geven u deskundig advies en weten door hun kennis van ons productassortiment al uw vragen te beantwoorden. Veel versproducten komen uit het Noorden. Want waarom zouden we het verder weg zoeken als hier alles geteeld, geoogst of geproduceerd wordt? Ongeacht, of het nu om groente, fruit, zuivelproducten, brood, vlees of aardappelen gaat: vrijwel de complete ‘Schrijf van Vijf’ haalt uw Poiesz in Witmarsum uit het Noorden. Dit verzekert u van absolute versheid. Doordat we met deze bewuste keuze ook de nodige transportkilometers besparen, dragen we zo samen met u bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst voor volgende generaties.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden