Wolvega Griffioenpark 2 8471 KP WOLVEGA
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Uw boodschappen vindt u in onze supermarkt in Wolvega

Uw Poiesz supermarkt in Wolvega biedt u elke dag van de week puur voordeel en winkelgemak. Wij zijn gevestigd aan het Griffioenpark 2 en hier verwelkomen onze medewerkers u graag met deskundig advies. Ook bent u bij ons helemaal aan het juiste adres voor minimaal 90 aanbiedingen per week. Doet u liever online uw boodschappen? Ervaar dan het gemak van onze online boodschappenservice van uw Poiesz in Wolvega. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en wij bezorgen ze bij u thuis op het moment waarop het u past. Liever uw bestelde boodschappen zelf ophalen? Dat kan ook.

Servicepoint Poiesz Wolvega: diverse diensten en services

Zorgeloos gemak en op en top winkelplezier: dat is wat uw Poiesz in Wolvega u wil bieden. Daarom bieden wij u vanuit het Servicepoint in onze supermarkt een grote diversiteit aan extra diensten en services. Waar u dan aan moet denken? Een borrelshop bijvoorbeeld, bloemen, loterijen, recyclemogelijkheden en nog veel meer. Ontdek ze allemaal en ervaar het gemak:

 

 • Fotoservice
 • Zelfscannen
 • Bloemen
 • Borrelshop
 • Loterijen
 • Kopieerservice
 • WiFi
 • Recyclen
 • Gratis parkeren
 • Stomerij
 • Pick-up point

                                                                                          

Openingstijden Poiesz in Wolvega

Uw Poiesz supermarkt in Wolvega is dagelijks geopend. Op zondagen heten wij u vanaf 10:00 uur van harte welkom in onze winkel en op alle andere dagen vanaf 8:00 uur ’s morgens. Bestelt u uw boodschappen bij ons online? Dan bezorgen wij deze bij u thuis wanneer het u uitkomt. Ook kunt u uw bestelling zelf op komen halen bij het Pick-up point in onze supermarkt.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Wolvega

Uw Poiesz supermarkt in Wolvega: lekker in de buurt

Poiesz Supermarkten B.V. is de enige supermarktketen in Noord-Nederland die zelfstandig is. Bij ons kunt u te kust en te keur aan producten die uit het Noorden afkomstig zijn. Hier wordt immers alles geproduceerd, geoogst en geteeld wat u dagelijks aan boodschappen nodig heeft.

 

Bovenop dit alles spaart u bij uw Poiesz in Wolvega 1 spaarzegel voor elke € 2,50 aan boodschappen. Bij een volle spaarkaart van 100 spaarzegels ontvangt u € 2,50 contant. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij uw Poiesz in Wolvega kunt sparen. In de speciale cadeaucatalogus van Poiesz Supermarkten heeft u de keuze uit een groot aanbod aan diverse leuke cadeaus voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden