Zevenhuizen Kokswijk 11 9354 BV ZEVENHUIZEN
Vandaag geopend van 12:00 tot 18:00

In Zevenhuizen vindt u al jouw boodschappen in onze supermarkt!

Bij uw Poiesz supermarkt in Zevenhuizen vindt u alle boodschappen die u dagelijks nodig heeft. Wij zijn gevestigd aan de Kokswijk 11 en van hieruit bieden wij u wekelijks 90 nieuwe aanbiedingen. U herkent deze aanbiedingen zowel in onze supermarkt als online aan de oranje voordeelkleur. Onze medewerkers staan hierbij 7 dagen in de week voor u klaar om u van dienst te mogen zijn. Ook kunt u 24/7 terecht in onze webshop. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen wanneer het u past. Liever uw bestelling ophalen? Ook dat is mogelijk in Zevenhuizen bij ons Pick-up Point.

Openingstijden Poiesz in Zevenhuizen

Uw Poiesz supermarkt in Zevenhuizen is elke dag van de week geopend. U kunt al vanaf 8:00 uur ’s morgens (behalve op zondag) uw boodschappen bij ons komen doen. Op zondagen zijn de openingstijden van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bestelt u uw boodschappen online via de Poiesz Supermarkten webwinkel? Dan bezorgen wij deze bij u thuis wanneer het u past. U kunt uw bestelde boodschappen ook ophalen bij ons Pick-up Point in de winkel.

 

In verband met feestdagen kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn. Benieuwd naar de actuele openingstijden?


>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Zevenhuizen

Poiesz Servicepoint Zevenhuizen: diensten en services

Volop winkelgemak: dat is wat uw Poiesz in Zevenhuizen u wil bieden. Daarom luisteren we altijd naar uw wensen om dit winkelgemak nog verder te vergroten. De reden ook, waarom wij een Servicepoint in onze supermarkt hebben waar u terechtkunt voor een grote diversiteit aan extra diensten en services. Wij hebben ze hieronder voor u op een rij gezet:

 

 • Fotoservice
 • Zelfscannen
 • Bloemen
 • Borrelshop
 • Loterijen
 • Kopieerservice
 • WiFi
 
 • Recyclen
 • Gratis parkeren
 • Stomerij
 • PostNL Postkantoor
 • Pick-up point

 

 

Uw Poiesz supermarkt in Zevenhuizen staat elke dag voor u klaar

Alle medewerkers van uw Poiesz in Zevenhuizen zijn goed opgeleid. Dit betekent dat zij al uw vragen kunnen beantwoorden over het productassortiment van Poiesz Supermarkten. Zo geven zij u deskundige adviezen en allerlei tips over de recepten die u in onze winkel vindt en op onze website. Deze recepten zijn gebaseerd op de producten en ingrediënten van het seizoen, afkomstig uit het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten luidt namelijk het motto: waarom iets ver weg halen als het zo dichtbij in de buurt verkrijgbaar is?

                                                                                                

Nagenoeg de gehele ‘Schijf van Vijf’ wordt in Noord-Nederland geoogst, geproduceerd of geteeld. Of het nu om zuivelproducten gaat, om brood, om aardappelen, om vlees of om groente en fruit. Denkt u bijvoorbeeld aan onze Noordertrots producten. Door bewust de keuze te maken deze producten en ingrediënten lokaal in te kopen, maakt Poiesz Supermarkten veel minder transportkilometers. Dat is beter voor het milieu en ook draagt dit bij aan een duurzame toekomst voor volgende generaties.

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden