Jouw unieke paasbrunch box met de producten van Poiesz

Vul jouw paasbrunch box met de lekkerste en meest verse producten van Poiesz. De inhoud van de box kun je volledig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Een paasbrunch box is ideaal voor iedereen die tijd en moeite wil besparen tijdens de paasbrunch, maar wel wil genieten van heerlijke ontbijt- en lunchgerechten.

 

Paasbrunch box voor een picknick

Maak van een paasbrunch box een picknick box. Je kunt de box zelf samenstellen. Zo kies jij met welke hapjes de box wordt gevuld. Houd je van een relatief simpele inhoud voor jouw paasbrunch box? Kies dan bijvoorbeeld voor luxebroodjes, sinaasappelsap, kaas en vleeswaren. Ben je op zoek naar meer inspiratie? We hebben een paar heerlijke producten voor jou op een rijtje gezet die perfect passen bij een picknick: 

De voordelen van een paasbrunch box

Een paasbrunch box heeft, naast dat het natuurlijk ontzettend lekker is, meerdere voordelen. Een paasbrunch box zorgt voor variatie. Omdat je zelf kunt kiezen waarmee je de paasbrunch box vult, kun je er allerlei diverse lekkere producten in doen. Zo zit er altijd voor iedereen iets lekkers in. Daarnaast kun je de paasbrunch box makkelijk meenemen en bij vrienden of familie brengen. Verras ze tijdens Pasen met deze overheerlijke box vol producten en gerechten. Zo breng je de paasbrunch naar je dierbaren en breng je deze feestdag gezellig samen door. Ook voor een paasbrunch thuis is een box een goed idee.

 

 

Bestel de producten voor de paasbrunch box bij Poiesz

Heb je geen zin om de volledige tafel te dekken of wil je je vrienden of familie verrassen? Dan is een paasbrunch box ideaal. Vul de box met allerlei overheerlijke gerechtjes en geniet van een uitgebreide paasbrunch, zonder dat er veel werk bij komt kijken. Kom langs in een van onze winkels om jouw ideale paasbrunch box samen te stellen of bestel via onze webwinkel. Onze bezorgers bezorgen jouw boodschappen helemaal tot in de keuken. Zo kun je tijdens Pasen optimaal genieten. Liever een paasdiner maken? Ook dan ben je bij Poiesz supermarkten aan het juiste adres.