Paasbrunch met kinderen

Een paasbrunch met kinderen is hét moment om gezellig samen te komen tijdens de paasdagen met de gehele familie. Een paasbrunch voor volwassenen is vaak wat makkelijker dan voor kinderen. Jonge kinderen vinden niet alles lekker, mogen niet alles eten en zijn vaak snel afgeleid tijdens het eten.  

 

Met je kinderen genieten van een uitgebreide paasbrunch kan met de kindvriendelijke paasbrunch recepten van Poiesz! 

Paasbrunch met kinderen

Een kindvriendelijke paasbrunch hoeft niet heel uitgebreid te zijn. Hoe simpeler, hoe beter. Een paasbrunch met kinderen draait om gezelligheid en makkelijke recepten. Wij hebben hier rekening mee gehouden en zetten drie ideeën voor paasbrunch recepten met kinderen voor je op een rijtje: 

 

 

Paasbrunch ideeën voor kinderen

Laat je kinderen gezellig meehelpen in de keuken. Er is toch niks leukers dan samen met mama of papa de paasbrunch klaar maken om deze vervolgens zelf lekker op te eten. Op deze manier hebben de kinderen ook iets te doen tijdens het klaarmaken van de brunch en hoeven ze niet te wachten. Geef ze bijvoorbeeld kleine taken, zoals tafeldekken of de gerechten versieren. De kinderen blijven op deze manier bezig en ondertussen kan jij de rest van de brunch klaarmaken. 

 

Heeft je kind een korte spanningsboog? Print een leuke Pasen kleurplaat uit of laat ze decoratie voor op de tafel knutselen. Je kinderen blijven bezig en jij kan rustig de brunch voorbereiden. Zo ben je toch samen bezig en zorg je voor een onvergetelijke paasbrunch met de kinderen.  

 

 

Paasbrunch voor kinderen thuis laten bezorgen

Door alle drukte er nog niet aan gedacht om je boodschappen te doen voor Pasen? Alle ingrediënten van de paasbrunch recepten zijn online in de webshop te vinden. Bij Poiesz is het mogelijk om vroegtijdig je boodschappen te bestellen, zodat je de boodschappen voor Pasen in huis hebt.