Paaslunch

Wil jij een culinair feestje maken van jouw paaslunch? Dat kan met de producten van Poiesz Supermarkten! Met Pasen kan jij echt uitpakken met een rijk gedekte tafel. Denk aan versgebakken broodjes waarvan de geur zich door het hele huis verspreidt, een paasstol met echte roomboter en niet te vergeten versgeperste jus d’orange. 

 

Ga jij thuis een paaslunch verzorgen voor familie of vrienden? En ben je opzoek naar inspiratie voor paaslunch ideeën? Wij bij Poiesz helpen je graag op weg met een aantal paaslunch ideeën. Dit jaar hebben wij ook weer een uitgebreid paasassortiment, met de lekkerste ingrediënten waarmee je gegarandeerd een heerlijke lunch mee op tafel tovert! 

Maak van je paaslunch een feestje

Gezellig samen met familie of vrienden genieten van een lekker lunch of paasbrunch tijdens Pasen. Dat is waar het om draait tijdens Pasen. Dek de tafel met je mooiste servies, tover de lekkerste gerechten op tafel en gezelligheid is gegarandeerd! Met de ingrediënten van Poiesz Supermarkten zorg jij ervoor dat je de beste gerechten klaarmaakt. Ga jij dit jaar voor een traditionele paaslunch of geef jij er dit jaar je eigen draai aan? 

 

 

Inspiratie voor jouw paaslunch

Weet je niet waar je moet beginnen met je paaslunch? Wij helpen je graag! Een paaslunch is de perfecte gelegenheid om samen te genieten met familie en vrienden van heerlijk eten. In een handomdraai tover jij de lekkerste recepten op tafel voor jouw gasten. Wij hebben een selectie gemaakt met drie van de lekkerste lunch recepten voor Pasen: 

Paaslunch online bestellen en thuis laten bezorgen

Vergeet jij altijd om je boodschappen te doen voor Pasen? En doe jij deze altijd op het laatste moment? Bij Poiesz Supermarkten kan jij op tijd alle ingrediënten bestellen voor jouw paaslunch! Deze kan je makkelijk bestellen via onze webwinkel. In een paar klikken heb je alles wat jij nodig hebt in je boodschappenmandje zitten. Kies wanneer je jouw paaslunch boodschappen wilt laten bezorgen zodat je alle ingrediënten op tijd in huis hebt.