Dé lekkerste paaslunch recepten

Heb je met Pasen een gezellige paaslunch gepland met familie of vrienden? Misschien ben je nog op zoek naar paaslunch recepten. Bij Poiesz ben je op de juiste plek als het gaat om paaslunch recepten. In de basis staan er natuurlijk broodjes op tafel, maar misschien ook een gebakken of gekookt eitje. Wil je even uitpakken met paaslunch recepten? Wij hebben een aantal recepten op een rijtje gezet.

Paaslunch ideeën: een feestelijke geheel, maar hoe?

Heb je geen idee hoe je een feestelijke paaslunch klaar moet zetten? Geen paniek! Wij geven je genoeg paaslunch ideeën zodat jullie aan een feestelijke tafel, vol met hapjes, zitten.

 

  • Maak een mix van lekkere warme- en koude hapjes;
  • Denk ook aan afwisseling tussen zoete paaslunch recepten en hartige paaslunch recepten;
  • Maak Pasen nog knusser door de tafel leuk te dekken en versieringen te maken;
  • Vergeet ook de zoete versnaperingen en chocolade niet bij de paaslunch.

Paaslunch recepten met ei

Paaslunch recepten met ei doen het altijd goed bij een paasontbijt, -brunch en -lunch. Je kunt natuurlijk een gekookt eitje bij de paaslunch serveren, maar je kunt ook uitpakken met een uitgebreid paaslunch recept met ei. Dol op vis? Wat dacht je van ei in avocado met zalm of roerei met garnalen op spicy toast. Liever een roerei? Ga dan voor een roerei met ricotta en vijgenjam. Makkelijk en snel op tafel? We hebben ook een recept voor een snel roerei.

Gezonde paaslunch recepten

Wil je ook gezonde keuzes tijdens je paaslunch serveren? Met een aantal aanpassingen aan ingrediënten kan je al een groot verschil maken. Kies bijvoorbeeld voor volkorenproducten i.p.v. witbrood. Daarnaast kun je ervoor kiezen om genoeg fruit en groente op tafel te zetten, zoals cherrytomaten, komkommer etc.

 

Denk ook eens aan een paaslunch recept dat veel groenten bevat, zoals de salade met gevulde komkommer en parmaham. 

Boodschappen voor de paaslunch recepten

Weet jij al wat voor paaslunch recepten je gaat maken? Haal de producten in huis bij één van onze winkels. Liever tijd over houden voor het bereiden van de paaslunch recepten? Bestel dan je boodschappen, wij bezorgen graag je boodschappen voor Pasen aan huis.