Paasontbijt op school

Ga je een paasontbijt organiseren en verzorgen op een school? Begin de schooldag goed met een gezamenlijk paasontbijt in de klas en sta stil bij het paasfeest en de betekenis ervan. Maak van het paasontbijt écht een feestje zodat zowel de kinderen als de leerkrachten een hele leuke ochtend beleven.

 

De basis is natuurlijk een heerlijk ontbijt te serveren. Kies daarom voor een gezellig ontbijt met onder meer heerlijke broodjes, verse sapjes en een gekookt eitje. Meer inspiratie nodig voor een paasontbijt op school? Lees dit artikel door en kom erachter hoe je een ideaal paasontbijt serveert op een basisschool of middelbare school.

Laat het paasontbijt bezorgen bij jou op school

Een paasontbijt of paasbrunch op school organiseren kan een hele opgave zijn. Maak het jezelf gemakkelijk en laat ons veel werk voor je uit handen nemen. Bestel de ingrediënten van jouw paasontbijt via onze webshop en laat Poiesz Supermarkten jouw paasontbijt op school bezorgen.

 

Bekijk welke producten we allemaal in ons assortiment hebben eenvoudig op onze webshop. Vul je winkelwagen met deze producten en zorg dat de betaling alvast is geregeld. Selecteer wanneer je de boodschappen wilt laten bezorgen. Maak je geen moment zorgen over de verzorging van het ontbijt zelf.

 

Selecteer wanneer je de boodschappen wilt laten bezorgen en je hoeft je geen zorgen meer te maken om het ontbijt zelf. Hoe ideaal is dat? De producten worden vers bezorgd, je producten vers bezorgd op de dag dat het ontbijt op school wordt georganiseerd.

 

Je hoeft je alleen nog maar bezig te houden met de aankleding van het ontbijt en geniet in no-time onbezorgd van een heerlijk paasontbijt bij jou op school. Klinkt goed, toch?

Paasontbijt op school: wat serveer je?

In een klas met kinderen heb je altijd te maken met kinderen die niet zoveel lusten. Kies daarom voor genoeg variatie in zowel het eten als het drinken. Een veilige keuze is natuurlijk een traditioneel ontbijt met onder meer warme broodjes met ham en/of kaas. En tijdens het Paasontbijt mogen gekookte of gebakken eieren natuurlijk niet ontbreken. Met eenvoudige gerechten speel je nu eenmaal op save en weet je zeker dat ieder kind lekker kan smullen tijdens het ontbijt.

 

Heb je gedacht aan een toetje? Voor veel kinderen is het toetje natuurlijk hét hoogtepuntje van het ontbijt. Denk aan lekkere yoghurtproducten met vers fruit, bijvoorbeeld aardbeien, banaan of kiwi.

 

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan de paasrecepten op onze website en laat je inspireren door de recepten die wij op onze website hebben staan.