Paasdiner: bekijk de lekkerste paasdiner recepten bij Poiesz

Poiesz helpt je met het kiezen van de lekkerste recepten voor het paasdiner. Pasen is net als kerst een moment om samen te komen met familie en/of vrienden om lekker te eten. Of je nu gek bent op koken of liever een snel en eenvoudig paasrecept maakt.  

 

Ben je op zoek naar inspiratie voor paasdiner recepten, zoals een recept voor het voorgerecht voor Pasen, of misschien juist het hoofdgerecht? Vind hier dan de beste paasdiner recepten. 

Makkelijke paasdiner recepten

Sta je liever niet te lang in de keuken tijdens het paasdiner? Poiesz heeft een aantal makkelijke paasdiner recepten die binnen no-time op tafel staan.  

Gezonde paasdiner recepten

Misschien associeer je een paasdiner meteen met ongezonde paasdiner recepten, maar wist je dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn? Ook vlees of vis hoeft niet geserveerd te worden met een paasdiner. Je kunt ook denken aan een vegan paasbrunch. In de middag lekker paaseitjes en paaskoeken snoepen en ’s avonds een gezonde maaltijd klaar hebben staan. Poiesz heeft drie gezonde paasdiner recepten voor jou geselecteerd: 

Wat voor drinken serveer je bij het paasdiner?

Je bent geïnspireerd voor het paasdiner met een aantal recepten. Maar misschien vraag jij jezelf af wat voor drinken je serveert bij het paasdiner. Voor de visite die liever geen alcohol drinkt hebben wij een assortiment met alcoholvrije wijnen. Wanneer je vlees in de vorm van lam, kip of kalf serveert doet een Chardonnay het altijd goed. Wanneer je kiest voor een paasdiner recept met rundvlees kun je kiezen voor een rode wijn, bijvoorbeeld onze rode huiswijn. 

 

 

De producten voor je paasdiner thuisbezorgd met de bezorgservice van Poiesz

Haal de producten voor je paasdiner recepten in één van onze winkels. Wil je liever online je paasdiner ingrediënten bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden van de bezorgservice van Poiesz. Je paasdiner wordt namelijk gemakkelijk en snel thuisbezorgd door één van onze bezorgers.  

 

Eetsmakelijk!