Werken bij Poiesz

Poiesz Supermarkten B.V. is het enige zelfstandige regionaal supermarktbedrijf in het noorden van het land. Inmiddels is Poiesz Supermarkten B.V. sinds de oprichting in 1923 uitgegroeid tot een keten van 72 supermarkten en 70 slijterijen, gevestigd in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Sneek.

 

Poiesz Supermarkten B.V. is een gezonde, dynamische organisatie met een persoonlijk karakter. We hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Zij bepalen voor een groot deel het succes van de organisatie. Bij Poiesz Supermarkten B.V. werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.

 

Zit er geen passende vacature tussen? U kunt altijd een open sollicitatie sturen door het invullen van een open sollicitatieformulier

Uitgelichte vacatures

Supermarkt, distributiecentrum of hoofdkantoor

Werken in één van onze supermarkten

Als medewerker in één van onze supermarkten bent u het visitekaartje van Poiesz. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht en hebben passie voor het werken in een supermarkt. Ons doel is om onze klanten elke dag een goede service te bieden, zodat zij op een prettige wijze hun boodschappen kunnen doen. In onze filialen geven onze medewerkers de klanten het gevoel dat ze welkom zijn. Er werken in onze filialen medewerkers in verschillende functies: van vakkenvuller tot caissière, van algemeen winkelmedewerker tot gespecialiseerd winkelmedewerker en van afdelingschef op één van onze versafdelingen tot vervangend assistent bedrijfsleider, assistent bedrijfsleider of bedrijfsleider.

 

Werken op het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is gevestigd op het industrieterrein Houkesloot in Sneek. De medewerkers die werkzaam zijn op het hoofdkantoor faciliteren de filialen en het distributiecentrum onder andere op het gebied van automatisering, financiën, inkoop en verkoop, voorraadbeheer, marketing & communicatie en personeelszaken.

 

 

Werken in het distributiecentrum

Achter het succes van onze filialen zit een belangrijke schakel, namelijk het distributiecentrum. Het distributiecentrum is gevestigd op het industrieterrein Houkesloot in Sneek en beslaat samen met het hoofdkantoor meer dan 30.000 m2. In het distributiecentrum worden veel goederen opgeslagen die we verkopen in onze filialen. In de grote verscentrale staan de producten die gekoeld bewaard moeten worden. Op de afdeling emballage worden de lege flessen en het afval uit de filialen verwerkt. Daarnaast hebben we binnen ons distributiecentrum ook een afdeling waar gebak wordt gemaakt. Het logistieke proces bestaat uit goederen ontvangen van leveranciers, opslag van goederen, het uitleveren van goederen en het transport van de goederen naar onze supermarkten. Werken in het distributiecentrum is werken in een dynamische werkomgeving. Er zijn dan ook verschillende functies binnen het distributiecentrum. Zo kun je bijvoorbeeld orderverzamelaar, heftruckchauffeur, vrachtwagenchauffeur of goederenontvanger worden. In het distributiecentrum werken ook hulpkrachten als orderverzamelaar die naast hun studie een paar uur per week werken.