Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht afdeling KW en kassa Lemmer Haven

Kom werken bij de Poiesz in Lemmer Haven!

 

Wij zoeken enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor de afdeling Kruidenierswaren(KW) en voor de afdeling Kassa

 

Op zoek naar een bijbaan bij Poiesz? Omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt, naast je studie graag nog wat wilt bijverdienen of anderzijds beschikbaar bent? Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als vulploegmedewerker op de afdeling KW en/of als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval doordeweeks een aantal dagdelen beschikbaar bent;
  • ook nog in het weekend beschikbaar bent is dat een pré;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Lemmer of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de functie als vulploegmedewerker en je bent minimaal 16 jaar oud voor de functie als kassamedewerker.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Lemmer Haven, te bereiken onder telefoonnummer 0514-534939. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Enthousiast? Reageer dan! Vul een online sollicitatieformulier in op onze website www.werkenbijpoiesz.nl.