Orderverzamelaars weekend en avonden

Op zoek naar een superleuke (bij)baan of vakantiewerk in de logistiek? We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als orderverzamelaar in het distributiecentrum van Poiesz in Sneek;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval beschikbaar bent op zaterdag voor ochtenddiensten vanaf 06.00 uur of voor middag/avonddiensten vanaf 12.30 uur. Eventueel aangevuld met avonddiensten vanaf 18.00 uur;
  • voor medewerkers die de betreffende zaterdag in kunnen vullen zijn er, indien gewenst, ook nog mogelijkheden om een aanvullende avond te werken.
  • flexibel, zelfstandig en gemotiveerd bent om stevig aan te pakken;
  • minimaal 16 jaar bent;
  • woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving van;

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Dit betekent een all-in uurloon waarbij je niet hoeft te wachten op je vakantiegeld!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 98 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.400 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je motivatie, cv en beschikbaarheid naar werken@poiesz-supermarkten.nl Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Naomi de Wilde, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van deze functie.

 

 

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.