Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Orderverzamelaars weekend en avonden (M/V)

Kom op zaterdag werken in het distributiecentrum van Poiesz in Sneek! Eventueel aangevuld met een doordeweekse avond. 

 

Wij zoeken enthousiaste

Orderverzamelaars zaterdag en eventueel de avonden (m/v)

 

Op zoek naar een bijbaan? Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als orderverzamelaar in het distributiecentrum van Poiesz in Sneek;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval beschikbaar bent op zaterdag voor ochtenddiensten vanaf 06.00 uur of voor middag/avonddiensten vanaf 14.30 uur. Of beschikbaar bent op zaterdag voor ochtenddiensten vanaf 06.00 uur of voor middag-/avonddiensten vanaf 12.30 uur. Eventueel aangevuld met avonddiensten vanaf 18.00 uur;;

  • voor medewerkers die de betreffende zaterdag in kunnen vullen zijn er, indien gewenst, ook nog mogelijkheden om een aanvullende avond te werken;
  • flexibel, zelfstandig en gemotiveerd bent om stevig aan te pakken;
  • minimaal 16 jaar bent;
  • woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving van;

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Dit betekent een all-in uurloon waarbij je niet hoeft te wachten op je vakantiegeld!

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Joyce Lankreijer of Naomi de Wilde, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen.

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.