Snijd de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en snijd ze in blokjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in de wok en fruit de uitjes zachtjes aan totdat ze glazig worden. Snijd de knoflook fijn en laat deze zachtjes een minuut mee fruiten. Blus de uitjes af met de Heinz Tomato Frito. Breng het op smaak met tabasco, peper en zout. Voeg de blokjes tomaat toe. Verwarm deze mee en voeg als laatste de gehakte peterselie. Roer deze erdoor en houd de chutney apart. Bereid de frieten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de wok met 2 eetlepels olijfolie. Doe de gyrosreepjes in de hete olie en wok de reepjes goudbruin. Houd de reepjes warm. Snijd de ijsbergsla super fijn en was de sla in koud water. Voeg de farmer rauwkost toe en schep dit door de ijsbergsla. Snijd de pitabroodjes in en doe deze nog 2 minuten bij de frieten in de oven.
Opmaken Vul de broodjes met de gyrosreepjes, schep de salade en de tomaten chutney erbij. Breng de friet op smaak met zout en serveer dit bij dit gerecht.