Roergebakken kipfiletblokjes in kokos kerriesaus met Italiaanse roerbakmix en verse pasta
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
400 gram kipfiletblokjes 1 zak Italiaanse roerbakgroente 350 gram Pastella verse pasta Verstegen zout en peper uit de uit de molen Verstegen hot curry poeder 5 eetlepels Inproba kokosmelk 1 eetlepel Tokolien knoflookpasta Perfekt olijfolie 2 eetlepels vers gesneden bieslook
Bereidingswijze
• Bestrooi de kipfiletblokjes met peper en zout uit de molen. • Doe twee eetlepels Perfekt olijfolie in de wok en laat deze heet worden. Doe een test met een blokje kip, sist dit in de olie? Dan kan alles in de wok. • Roerbak de kip in 3 minuten goudbruin en schep af en toe om met een spatel, houd de kip apart. • Doe ondertussen de olie in een schone wok en laat deze heet worden • Voeg de groenten en een theelepel knoflook toe en roerbak de groenten 3 minuten • Voeg nu aan de groenten 2 theelepels hot curry en 5 eetlepels kokosmelk toe en daarna goed doorroeren. Laat de massa even koken tot dat de saus wat dik wordt • Doe de kip bij de groenten en roer goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe. • Serveren met de verse pasta
Verse pasta Kook de pasta 1 minuut in ruim kokend water. Giet de pasta af en maak de pasta op smaak met olijfolie. Voeg wat peper en zout en een beetje fijngesneden verse bieslook toe.