Roergebakken kipfiletblokjes in kokos kerriesaus met Italiaanse roerbakmix en verse pasta

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

400 gram kipfiletblokjes
1 zak Italiaanse roerbakgroente
350 gram Pastella verse pasta
Verstegen zout en peper uit de uit de molen
Verstegen hot curry poeder
5 eetlepels Inproba kokosmelk
1 eetlepel Tokolien knoflookpasta
Perfekt olijfolie
2 eetlepels vers gesneden bieslook

Bereidingswijze

• Bestrooi de kipfiletblokjes met peper en zout uit de molen.
• Doe twee eetlepels Perfekt olijfolie in de wok en laat deze heet worden. Doe een test met een blokje kip, sist dit in de olie? Dan kan alles in de wok.
• Roerbak de kip in 3 minuten goudbruin en schep af en toe om met een spatel, houd de kip apart.
• Doe ondertussen de olie in een schone wok en laat deze heet worden
• Voeg de groenten en een theelepel knoflook  toe en roerbak de groenten 3 minuten
• Voeg nu aan de groenten 2 theelepels hot curry en 5 eetlepels kokosmelk toe en daarna goed doorroeren. Laat de  massa even koken tot dat de saus wat dik wordt
• Doe de kip bij de groenten en roer goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
• Serveren met de verse pasta

Verse pasta
Kook de pasta 1 minuut in ruim kokend water. Giet de pasta af en maak de pasta op smaak met olijfolie. Voeg wat peper en zout en een beetje fijngesneden verse bieslook toe.

 

Tip:
Gebruik voorverwarmde borden.

 

TIP:

Wijntip: Marquis  de Saint. Felix rosé