Ingrediënten

4 rundertartaartjes                                                 
1 zak à 150 rucola                               
4 eetlepels Qualino cranberries
8 rode uien                                                                                                 
3 eetlepels Blue Band finesse voor koken ligt kookroom
1 zak à 500 gram Grand’Italia tagliatelle all'uovo          
3 eetlepels Kesbeke augurkblokjes
3 eetlepels Perfekt crispy maïs                                 
1 eetlepel Perfekt kappertjes                                                                
1 eetlepel fijngesneden verse bieslook     
Croma vloeibare bakken en braden
Carbonell Extra virgen olijfolie      
Zout
Peper

Bereidingswijze

Snijd de uien in halve ringen. Verhit 1 eetlepel vloeibare Croma in een koekenpan en fruit hierin de uienringen aan op zacht vuur.
Breng de tartaartjes op smaak met peper en zout. Verhit 1 eetlepel Croma vloeibare boter in een koekenpan. Schroei de tartaartjes om en om dicht, ca. 1 minuut aan elke zijde. Verpak de tartaartjes in aluminiumfolie en houd ze warm. Blus de boter af met een beetje water en giet dit bij de uien.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng 3 eetlepels augurkblokjes, 3 eetlepels mais en 1 eetlepel kappertjes in een kom. Doe de rucola erbij maar houd een beetje rucola apart voor de pasta. Breng de salade op smaak met peper, zout en een eetlepel olijfolie. Vermeng dit met elkaar.
Voeg de cranberries toe aan de uiencompote. Roer dit door en stoof de cranberries nog even mee.
Verhit een eetlepel olijfolie in de wok, voeg de pasta, rucola en 3 eetlepels kookroom toe. Breng het op smaak met peper en zout. Roer dit goed door.

Opmaken
Schep eerst de pasta op het bord. Leg daarop de tartaar en schep daar bovenop de uiencompote met cranberries. Dresseer de salade naast de pasta en strooi wat fijngesneden bieslook over de salade. 

Wijn: Intis malbec San Juan Argentijnse wijn