De bieren van Poiesz

Bier van alle bekende merken en speciaalbieren

Liefhebbers van bier kunnen bij Poiesz terecht voor verschillende biersoorten. Alle bekende biermerken zijn vertegenwoordigd en uiteraard ontbreken ook de speciaalbieren niet aan ons assortiment. Bovendien bent u bij Poiesz verzekerd van puur voordeel en elke week minimaal 90 verschillende aanbiedingen.

Uw favoriete bier met puur voordeel

Bier is een drank waar iedereen wel een mening over heeft. De ene lust het helemaal niet, de ander lust alleen merk A en weer een ander vindt alle biersoorten lekker. Bij Poiesz is dit in alle gevallen geen probleem. Bij Poiesz vindt u een zeer ruim aanbod waaronder ook uw favoriete biersoort. Pilsener van Hertog Jan bijvoorbeeld, maar ook van Gulpener en Heineken Premium. Ook voor Alfa pilsener, Amstel, Warsteiner, Dommelsch, Export, Grolsch, Bavaria, Jupiler, Holger, Brand, Veltins en Schutters gaat u naar Poiesz. Houdt u niet zo van bier? Kijk dan eens verder in onze Borrelshop.

Alcoholvrije bieren en Radler

Drinkt u graag een biertje, maar dan wel zonder alcohol? Uw Poiesz supermarkt heeft ook de alcoholvrije biersoorten van alle bekende merken aan het assortiment toegevoegd. Van Amstel tot Heineken, van Bavaria tot Grolsch en nog veel meer, want ook Brand, Warsteiner en Wieckse behoren tot ons ruime aanbod aan alcoholvrije bieren. Verder bieden wij u ook alcoholvrij witbier en Belgisch bier zonder alcohol. Houdt u net als velen met u van Radler? U vindt deze biersoort volop in zowel alcoholvrije varianten als met alcohol.

Speciaalbieren bij uw Poiesz supermarkt

Net als bij onze pilsener, alcoholvrij bier en Radler het geval is, wordt ook het speciaalbieren assortiment van Poiesz gekenmerkt door een grote diversiteit. Wat bijvoorbeeld te denken van Palmbier, La Trappe of bier van Leffe? Daarnaast hebben wij ook Desperados, Kasteel donkerbier en Westmalle. Omdat ook de bekende biermerken geregeld een nieuw speciaalbier op de markt brengen, ontbreken ook deze niet. Krachtig Kanon van Grolsch is hier een uitgelezen voorbeeld van, net als Gulpener Gladiator en Hertog Jan Grand Prestige. Ontdek het zelf en laat u aangenaam verrassen in uw Poiesz supermarkt.