Mixdranken van Poiesz

Uw mixdrank met puur voordeel bij Poiesz Supermarkten

Uw favoriete mixdrank kopen doet u het beste bij uw Poiesz supermarkt. Waarom? Simpel, omdat wij u niet alleen een zeer ruim assortiment aan mixdranken bieden, maar ook nog eens puur voordeel. Of uw voorkeur nu uitgaat naar berenburg met sinas, whiskey met cola of gin & tonic: u vindt altijd wat u zoekt bij Poiesz. Laat u daarom aangenaam verrassen in de Poiesz supermarkt bij u in de buurt.

Mixdrank voor de echte liefhebber

De echte liefhebber van mixdrank zal in onze supermarkten zijn of haar hart ophalen aan een zeer ruim keuzeaanbod. De mixdrankjes van Poiesz zijn hierbij verkrijgbaar in zowel flessen als blikjes. Houdt u bijvoorbeeld van whiskey met een twist? Dan kunt u kiezen uit mixdrankjes van bekende whiskeymerken met cola bijvoorbeeld. Ook Bacardi cola en Sonnema berenburg met cola wordt veel gedronken en datzelfde geldt voor de berenburgmix met sinas. Kortom, er is geen mixdrankje dat aan het assortiment van uw Poiesz supermarkt ontbreekt. U vindt ze overzichtelijk gecategoriseerd in onze supermarkten en in de Poiesz webwinkel.

Zelf mixen met sterke merken van Poiesz Supermarkten                                         

Maakt u uw mixdrank liever zelf? Geen probleem, want ook daarvoor kunt u bij ons te kust en te keur. Uw sterke dranken haalt u in de altijd gezellige Borrelshop van uw Poiesz supermarkt en frisdranken vindt u in de betreffende schappen. In de Borrelshop helpen de medewerkers van Poiesz u graag met deskundig advies. Zij weten als geen ander welke smaakcombinaties bijzonder lekker zijn en kunnen u er alles over vertellen. Ook wanneer u sterke drank als geschenk wilt geven kunt u terecht in onze Borrelshop. Houd er wel rekening mee dat wij geen alcohol verkopen aan jongeren onder de 18 jaar: NIX 18.

De lekkerste mix- en cocktailrecepten van Poiesz

Heeft u inspiratie nodig voor een mixdrank en wilt u een heerlijke cocktail serveren? In onze supermarkten vindt u diverse cocktailrecepten. Waar u dan aan moet denken? Jägermeister met tonic bijvoorbeeld, of whiskey sour met citroensap en suikersiroop, Hooghoudt Dubbele Graanjenever met Bitter Lemon, oftewel de Fizzy Falcon, en nog veel meer. Alle fruitsoorten die u nodig heeft voor onze cocktails komen bovendien allemaal uit het Noorden. Want waarom zouden we het verder weg zoeken als hier zoveel lekkers geoogst, geteeld en geproduceerd wordt? Precies, dat vinden wij nu ook.