Drouwenerzans
3 Spaar kaarten

Drouwenerzand Attractiepark

in Drouwen

Drouwenerzand zorgt voor een compleet uitje. De entree is inclusief alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, frites, diverse snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Lekker makkelijk; heb je genoeg volle spaarkaarten dan komen er niet zoveel kosten bij.

 

De attracties en speeltoestellen van Drouwenerzand zijn gericht op gezinnen met kinderen vanaf ca. 3 jaar. Er zijn attracties waar kinderen gezellig samen met hun ouders in kunnen en er zijn attracties waar de stoere jeugd prima zelf/alleen in kan. Denk hierbij aan de zweefmolen waar je op 12 meter hoogte door de lucht zweeft, de XLR8 die binnen een seconde naar 65 km/u gaat of de gave Freak Out die je tot spectaculaire hoogte slingert. Uiteraard zijn er ook genoeg attracties en speeltoestellen voor de kleintjes.

 

Kijk voor je bezoek, in verband met de huidige maaltregelen en ontwikkelingen, altijd eerst op de website van Drouwenerzand Attractiepark voor het laatste nieuws en de actuele openingstijden. 

 

3 spaarkaarten = 1 toegangsbewijs 

Lees meer over het park en openingstijden op www.drouwenerzand.nl

Kinderen t/m 2 jaar gratis.

 

De 'Drouwenerzand - Poiesz entreebewijzen 2020' zijn geldig in 2020 en 2021. 

Voeg toe

Zo spaart u voor gratis cadeaus

Spaar bij Poiesz gratis voor leuke, handige en luxe cadeaus

Lekker sparen en besparen gaan bij Poiesz prima samen. U ontvangt bij elke € 2,50 aan boodschappen (excl. statiegeld) altijd een gratis spaarzegel. Bovendien krijgt u extra spaarzegels bij tal van aanbiedingen.

 

Bij 100 zegels is de spaarkaart vol. U kunt er dan € 2,50 contant voor krijgen. Maar u heeft meer plezier en voordeel als u uw volle spaarkaart inlevert voor een cadeau. Kies uit cadeaus uit onze jaarcatalogus, die zijn het hele jaar verkrijgbaar (t/m zondag 1 maart 2020). Ook is er elk seizoen een wisselend aanbod van seizoenscadeaus.

 

Genoeg spaarkaarten voor uw cadeau?

Dan kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij het Servicepoint van uw Poiesz supermarkt. U kunt uw cadeau, indien voorradig, direct meenemen.

 

Reserveren van luxere cadeaus

Sommige luxe cadeaus moeten via onze website of in één van onze supermarkten gereserveerd worden. U herkent deze cadeaus aan het plus-teken rechtsonderin. Wanneer het cadeau dat u heeft gereserveerd voor u klaarligt bij uw Poiesz supermarkt, nemen wij contact met u op. 

 

Niet voldoende spaarkaarten? Bijbetalen mag!

Wilt u een cadeau van méér dan 20 spaarkaarten, maar heeft u maar 20 volle spaarkaarten? Geen probleem. U kunt ook gewoon bijbetalen. Per ontbrekende spaarkaart betaalt u € 5,- bij.

 

Heeft u tips of suggesties?

Uw vragen of suggesties zijn welkom bij onze Klantenservice.

 

 

Wijziging van modellen/kleuren, uitverkocht, onvoorziene omstandigheden en typefouten voorbehouden.