Laat iedereen weten dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie!

Motiveer iedereen voor jullie club om munten te gaan sparen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie en verhoog zo het sponsorbedrag! Hoe actiever jullie zijn, hoe meer winst voor de club! Laat iedereen weten dat je meedoet door posters op te hangen in jullie kantine of clubgebouw, besteed aandacht aan de Jeugd Sponsor Actie in jullie clubblad of digitale nieuwsbrief. Schakel ook Social Media in en zoek de media op. Schrijf bijvoorbeeld zelf persberichten voor de krant. Met onze tips en adviezen en met hulp van handige en creatieve mensen binnen jullie club of vereniging gaat het vast en zeker lukken!

Online

Like Poiesz op social media

Daarmee ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de Jeugd Sponsor Actie. Bovendien kun je de berichten die wij op social media posten heel gemakkelijk delen op de social media kanalen van jouw vereniging. Zo mobiliseer en motiveer je zoveel mogelijk mensen om Jeugd Sponsor Munten in jullie koker te doen.

 

Like de Poiesz Supermarkten pagina op Facebook

 

Volg Poiesz Supermarkten op Instagram

 

Volg Poiesz Supermarkten op TikTok

 

Download afbeeldingen voor social media en jullie website

Download hieronder afbeeldingen van de Jeugd Sponsor Actie en maak gebruik van de voorbeeldtekst die je kunt gebruiken voor jullie Facebookpagina of Instagram. Wanneer je op de link klikt opent de afbeelding in je beeldscherm. Vervolgens kun je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en selecteer je 'afbeelding opslaan als'. Op deze manier kun je de afbeelding opslaan op je computer. Dit werkt echter anders voor de animaties. Wanneer je hierop klikt, worden de animaties automatisch gedownload en verschijnen ze in je downloads.

 

Omslagfoto

Profielfoto

Tijdlijnfoto

Animatie Facebook en Instagram

Animatie Instagram Stories

 

Kopieer de voorbeeldtekst hieronder voor jullie Facebook en/of Instagram

Steun (vul hier de naam in van jullie sportclub of vereniging) met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan (straatnaam) in (plaatsnaam).

 

Banner

Klik hieronder voor een banner die je kunt plaatsen op de website van je vereniging of in de digitale nieuwsbrief van je vereniging. 

 

Banner

Logo Jeugd Sponsor Actie

Download hieronder het logo van de Jeugd Sponsor Actie dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor jullie clubblad of Social Media.  Wanneer je op de link klikt opent de afbeelding in je beeldscherm. Vervolgens kun je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en selecteer je 'afbeelding opslaan als'. Op deze manier kun je de afbeelding opslaan op je computer. 

 

Logo

Persbericht Jeugd Sponsor Actie

Laat weten dat je meedoet met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie door een kort persbericht te versturen naar de lokale media. Denk hierbij aan de wijk- of dorpskrant en het huis-aan-huis blad. Maar vergeet ook jullie eigen clubblad en website niet. Je kunt het voorbeeld onderaan deze pagina gebruiken en aanpassen met je eigen informatie. De schuingedrukte delen van de tekst moet je dan aanpassen. Eerst wat algemene adviezen:

 

Algemene tips:

  • Een leidraad voor het opstellen van een persbericht is het beantwoorden van de vragen: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? (en eventueel Hoe?).
  • Gebruik een opvallende of originele titel. Waarom zouden mensen dit bericht écht moeten gaan lezen?
  • Vertel daarna kort en krachtig (in maximaal 1 A4) eerst het belangrijkste nieuws en daarna het verdere nieuws. Sluit bij bij wie (contactpersoon) de krant terecht kan voor nadere informatie. Vergeet ook niet de naam en adresgegevens van jouw vereniging of club.

 

Succes!

 

 

Voorbeeld persbericht

 

Plaats, datum (dag, maand en jaar)

  

P E R S B E R I C H T

  

(naam vereniging of sportclub) wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

 

alternatief:

(naam vereniging of sportclub) vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

 

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van (naam sportclub of vereniging) staat dit jaar: (spaardoel voor de jeugd).

 

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van (naam sportclub of vereniging) bij de Poiesz supermarkt in (plaatsnaam) helpt u al mee.

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

 

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van (naam sportclub of vereniging) is te vinden bij de Poiesz supermarkt in (plaatsnaam). De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024 bij Poiesz supermarkten. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

naam sportclub of vereniging

naam contactpersoon

e-mailadres

n.a.w.-gegevens

telefoonnummer

website vereniging